VENOMOUS CONCEPT: “Kick Me Silly- VC III”

Τον οδοστρωτήρα που ονομάζεται Venomous Concept τον πρωτογνώρισα όταν τσίμπησα το split τους με τους Ιάπωνες grind ημίθεους 324 και ήταν αγάπη με την πρώτη ακρόαση.

Τότε το συγκρότημα απαρτιζότανε από τους Buzz Osborne, Shane Embury, Danny Herrera και Kevin Sharp (δεν χρειάζονται διευκρινήσεις νομίζω) αλλά κάπου στην πορεία ο Buzzo την έκανε, ο Emburyonymus έπιασε την κιθάρα και το μπάσο το ανέλαβε ο Dan Lilker (εδώ χρειάζεται διευκρίνιση σε ποιους ΔΕΝ έπαιζε), ενώ προστέθηκε ο John Cooke στην δεύτερη κιθάρα. Και κάπου εδώ φτάνουμε στο τρίτο τους άλμπουμ, “Kick me Silly”.

Το πρώτο σκατό το έφαγα από την αρχή με το πρώτο κομμάτι, “Rise” που σκάει με neo-crust μελωδία αλα Tragedy και From Ashes Rise και παρά την έκπληξη δεν με χάλασε καθόλου. Το δεύτερο κομμάτι “Busy with your debt” μας επαναφέρει στο ένδοξο ανελέητο Brutal Truth-ικό grind, το τρίτο στη σειρά “Anthem” σκάει στην μούρη σαν πανκ θρας δυναμίτης κομπλέ με αέρα Poison Idea, gang chorus και mosh κόψιμο και κάπου νιώθω κάτι να σκιρτάει στα σκέλια μου. Μέχρι να περάσουν το crust/grind ξύλο του “Potters Ground” και το Napalm Death-ικό “Human Waste” διαπιστώνω ότι ναι, έχω καυλώσει.

Τι άλλο να πρωτοξεχωρίσω, ότι όταν άκουσα το “Holiday In Switzerland” αναρωτήθηκα “ποιος κάηκε και ευωδίασε η πλάση Carnivore” (α ρε αείμνηστε), ότι το “Fucked in Czech Republic” θα μπορούσε να είναι χιτάκι των Βοστωνέζων ημίθεων πασιφιστών και οπαδών του Γκάντι, Toxic Narcotic, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε, in grind we crust και teabag στους φασίστες.

458

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.