2 SMOKING BARRELS: Λίγο πριν την καταστροφή

Ο Στέφανος Στεφανόπουλος και ο Δημήτρης Μαρσέλος καθάρισαν και γράσαραν τις κοντόκανες καραμπίνες τους και πήγαν, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου να αναμετρηθούν με τους διαβόητους Radio Criminals, Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη ΑΚΑ 2 Smoking Barrels.

Tο στούντιο του M-word Web Radio γέμισε με τρύπες και μυρωδιά από μπαρούτι, αλλά μετά από δίωρη μονομαχία, το μόνο που κατάφεραν οι τέσσερις τους να σκοτώσουν ήταν η ώρα και η νοημοσύνη του ακροατηρίου. Να μάθετε αν ο φασαίος γράφεται έτσι σωστά και θα ακούσετε τα καλύτερα κατά τη γνώμη αυτών, κομμάτια εγχώριου και μη ροκ της χρονιάς που μπάινει στο ράφι.

LINK

Αφού άκρη δε βγήκε, οι δύο εκπρόσωποι της μουσικοαρθρογραφικής διανόησης (καλά ούτε στο ύπνο τους!), αποφάσισαν να εκτελέσουν (εν ψυχρώ!) μια γνωστή χριστουγεννιάτικη επιτυχία ζωντανά και ακουστικά, μαθαίνοντας σε όλους μπαλίτσα!

Ανακοινώθηκαν επίσης και τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για καλύτερο εγχώριο ΕΡ και LP…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα—->link

Εκείνο το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο ραδιοφωνικό ραντεβού των 2 Smoking Barrels για το 2015)(άνετα θα μπορούσε να είναι δια παντός τελευταίο) και στις 9 Ιανουαρίου, ξανά μαζί σας! 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr,για αυτό το λόγο δεν επετράπη στους καλεσμένους να διαγωνιστούν (δηλαδή δεν μπορούμε να μας πάρουμε συνέντευξη;). Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Πλησιάζουν οι μέρες….Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την συλλεκτική αυτή κάσετα στείλτε στο inbox της εκπομπής 2 Smoking Barrels (Radio Show) ή στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tape cassette compilation produced by 2 Smoking Barrels (Radio Show) – powered by 3P Lab . More info soon…Stay tuned!!!
Nightstalker (Official) – Black Hat Bones – Solarmonkeys – Sun, Rain in Life – Mother Of Millions – we.own.the.sky – Hedvika – Sadhus (The Smokin Community)

Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

103