ISAAK: “Sermonize”

Οι Isaak είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλια της Ιταλικής heavy rock κουλτούρας. Κάποιοι από αυτούς παλαιότερα δρούσαν σαν Gandhi’s Gunn, κυκλοφορώντας έτσι δύο album.

Σαν Isaak φτάνουν στο δεύτερο και όπως το πρώτο “The Longer The Beard The Harder The Sound”, το “Sermonize” βγαίνει στους δρόμους μέσω της Small Stone Records.

To εξώφυλλο φανερώνει μια πιθανή στιχουργική επίθεση κατά του καθολικισμού (εκ της Γένοβας ορμώμενοι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν) και το περιεχόμενο έχει μια κάποια επιθετικότητα και σκληράδα στον τρόπο που βγαίνει από τα ηχεία.

Δυνατά heavy rock κομμάτια με έντονα ρεφρέν σαν τα “Fountainhead”, “The Frown Reloaded” και ένα ήρεμο ομώνυμο κομμάτι που ρέπει πως τον ψυχεδελισμό, συν διασκευή του “Yeah” των KYUSS (πόσο τρολιά!), ακόμα και σλαντζοφερόμενες στιγμές [“Lucifer’s Road (White Ash)”].

Προτείνεται ανεπιφύλακτα σεόσους αγαπούν τους Orange Goblin και τους Torche, μιας που αυτό που τους διακρίνει ιδιαιτέρως είναι η βαρύτητα των riff τους. Ξέρεις ποιος είσαι εσύ που πρέπει να το αποκτήσεις!

461

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.