APE MACHINE: “Coalition Of The Unwilling”

Revival; Ναι! Στεγνό και τελείως ανέμπνευστο; Όχι! Πρωτοπόρο; Ούτε! Αξιοπρόσεκτο; Βεβαίως.

Οι Ape Machine φτάνουν στα αυτιά μας από το μακρινό Portland (δε θέλω να ονομάσω πόσες μπαντάρες έχει βγάλει η πολιτεία αυτή) και το “Coalition Of The Unwilling” είναι το τέταρτο τους πόνημα.

Με αγάπη και σεβασμό στην δεκαετία του 70 και ειδικά στους Deep Purple και τους Led Zeppelin, οι Ape Machine βάζοντας και τη δική τους σύγχρονη νότα, ειδικά με τον τρόπο που τραγουδάει ο κύριος Caleb Heinze φτιάχνουν ένα όμορφο blues rock δισκάκι που δυστυχώς είναι μικρό σε διάρκεια (25 λεπτά). Η παραγωγή είναι άψογη, οι τύποι ξέρουν τι θέλουν να κάνουν και το σύνολο έχει συγκεκριμένο δρομολόγιο και φτάνει σε συγκεκριμένο προορισμό και το κάνουν καλά.

Δεν είναι βέβαια κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις ακούσει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα ένα καλό δείγμα 70s revival.

Δε θα χάσεις την ώρα σου.

480

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.