2 SMOKING BARRELS: Διεθνή καριέρα και μετά ο Θεός να βαλει το χέρι του

 

Δεν αρκεί να είσαι ο άρχοντας της πόλης-φάντασμα! Θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο και έτσι η χάρη των δύο ραδιογκρίνγκος φτάνει ως τη Λισαβόνα.

Ο frontman των Πορτογάλων Dollar Llamas, Tiago Simoes μίλησε με το Χάρη Ζερβό και εκτός των αλλων εξύμνησε τους Planet of Zeus.

LINK

Δεν έφτανε αυτό για να γεμίσει την εκπομπή βέβαια, και οι 2 Smoking Barrels έφεραν και πάλι αιχμάλωτους στο studio του M-word Web Radio. Οι Menorah υπό την απειλή κυρίως του Κυριάκου Παλίλη (ο Ζερβός ήταν κουρασμένος από τις ξένες γλώσσες) αναγκάστηκαν να τα πουν όλα. Π.χ. “Δεν είχαμε, αλλά τώρα έχουμε, και τώρα που έχουμε ενώ πριν δεν είχαμε. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο”! Άσε που θα μάθεις τι είναι το Menorah!!!

LINK

Αφού τους είχαν δέσει τα μούσια με βαρύδια (πονάει να ξέρετε), δεχτήκαν να παίξουν ακουστικά, με το παρακάτω αποτέλεσμα.

5 Δεκεμβρίου και μιας που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τι καλύτερο από το χέρι του Θεού (βάζω στοίχημα πως θα ρωτήσουν για το Μαραντόνα οι άμπαλοι); Οι Mani Deum θα απαχθούν (όχι από εξωγήινους…αν και δεν απέχουν οι radio criminals οπτικά) το ερχόμενο Σάββατο 4-6 μ.μ. και θα καταλήξουν στο ανήλιαγο στούντιο του M-word Web Radio!

Πάντα στον M-word Web Radio, οι 2 Smoking Barrels (FB Event). Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η αστρική συνεργασία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο κατάκτησης του γαλαξία, Tape Wars. 17 δεκεμβρίου θα είναι εδώ! Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

216