2 SMOKING BARRELS: Φως, νερό…ζωή

Φοβούμενοι ότι θα τραβήξουν τα πάθη των προηγούμενων αιχμαλώτων, οι Sun, Rain in Life πηγαίνοντας, πισθάγκωνα δεμένοι στο στούν-ντιο του M-word Web Radio, κουβάλησαν σαν τον Ιησού το σταυρό, τα όργανα τους για να κάνουν καντάδα στους μικροφωνικούς κακοποιούς, Χάρη Ζερβό και Κυριάκο Παλίλη.

Το αποτέλεσμα ήταν μια όμορφη ακουστική εκτέλεση του κομματιού τους “Lazy” που βλέπετε παρακάτω.

Ακούστηκαν επιπλέον άσματα του ντεμπούτου τους, 96/4 (ενενήντα έξη προς τέσσερα ολογράφως) και μιλήσανε (θέλοντας ή μη) για το παρελθόν, το μέλλον, τη μουσική, τη δισκογραφία, για μαγειρική και τα ρέστα. Άμα κοτάτε, μην ακούσετε την εκπομπή στο παρακάτω link. Ξέρουν που μένετε!

LINK

28 Νοεμβρίου, Menorah. Δεν είναι θανατηφόρος ιός! Δεν είναι ασύρριος θεός, μήτε…δε σας λέω…πριτς! Να περιμένετε ως το Σάββατο 4-6 μ.μ. να μάθετε, μιας που το συγκρότημα που χρησιμοποιεί την ορολογία αυτή θα είναι προσκεκλημένοι των αγαπημένων σας “μούτρων”!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…θα υπάρχει και συνέντευξη κονσέρβα με τους Λισαβονιώτες (εκεί στην Πορτογαλία είναι αυτό) Dollar Llama και για να μας καταλαβαίνουν όλοι. 
No sábado nos dois Canos Fumegantes, de Lisboa, Portugal, Dollar Llamas entrevistado pelos dois Criminales rádio impiedosos!

Πάντα στον M-word Web Radio, οι 2 Smoking Barrels (FB Event). Μην ξεχνάτε ότι κάθε Σάββατο μοιράζονται δώρα…πλούσια δώρα! Από ξύρισμα μέχρι…όπου πάει ο νου σας!

——————-

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

——————-

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η αστρική συνεργασία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο κατάκτησης του γαλαξία, Tape Wars. 17 δεκεμβρίου θα είναι εδώ! Πείτε τα κάλαντα και ξοδέψτε τα έσοδα!

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

105