Video Tribute: BANE

Αν λείπει το αγνό hardcore από τη ζωή σου και θες να έρθεις πιο κοντά στη Βοστωνέζικη σκηνή, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, οι Αμερικανοί Bane θα εμφανιστούν στο Second Skin (δελτίο τύπου).

Μακρυά από τις τυπικές μελωδίες των Νεοϋορκέζων και πιο κοντά στο μεταλλικό ήχο οι Bane θα σε κάνουν να χοροπηδήξεις.

Έρχονται για τελευταία φορά στην Ευρώπη και επισκέπτονται την Ελλάδα για να διαλύσουν το Second Skin.

Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το κύκνειο, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, άσμα τους “Don’t Wait Up”, τέταρτο ολοκληρωμένο τους album και με μια ακόμη περιοδεία θα ρίξουν τη μουσική τους αυλαία. “Δε θα θέλαμε να γίνουμε από εκείνα τα συγκροτήματα που δεν καταλαβαίνουν ότι η μπογιά τους πέρασε” είχε πει σε μια περσινή συνέντευξη του ο τραγουδιστής τους, Aaron Bedard.

Για τους Bane το hardcore οδηγείτε από το πάθος και τα ιδανικά, μια αίσθηση θυμού και ενότητας, χωρίς αυτό να είναι απόλυτα οριοθετημένο, έτσι ώστε να αισθάνονται κάποιοι ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι είπε στην ιστοσελίδα The Aquarian, o Bedard. “Σκέφτομαι το hardcore ως κάτι παραπάνω από δυνατή, γρήγορη μουσική με ξεσπάσματα!”.

Αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνετε “φασαρία” υπό τους ήχους των και δε θα έπρεπε να την χάσετε!

Mαζί τους οι Ολλανδοί Heartgrown

και οι Αθηναίοι Bring Back Persephone

173

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.