THE BULLETS: Ζωντανά στο Κύτταρο το Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
THE BULLETS Live !!

Οι Bullets, η μπάντα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις παρά μόνο αν δούμε ότι επί 27!! συναπτά έτη συνεχίζουν και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους ασταμάτητα σε Ελλάδα και εξωτερικό….. 

Επισκέπτονται την πρωτεύουσα στο γνωστό ραντεβού με το πιστό rock’n’roll κοινό των Αθηνών (και όχι μόνο), με ένα super χορταστικό show/mini festival που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διοργανώσεις του εξωτερικού καθώς θα τα έχει όλα:

Ήχο και εικόνα υψηλών προδιαγραφών, μια από τις κορυφαίες rock n roll μπάντες της Ευρώπης παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, ατελείωτο χορό και ιδρώτα, …αμέτρητες μπύρες και  το ολοζώντανο και καυτό κοινό που θα δώσει όπως πάντα βροντερό παρών !!!!!  (και όλα αυτά με εισιτήριο μόλις 7€!!!!)

• Μαζί τους θα είναι οι RHYTHM BLAST που με την παρουσία τους θα μας ανατρέξουν στην εποχή που όλοι, εκείνη την βραδιά θα ονειρευόμαστε και θα θέλαμε να είμαστε. 

• Θα συνεχίσουν φυσικά οι εκπληκτικοί όσο και έμπειροι  JITTERBUGS οι οποίοι θα δώσουν ένα δυναμικό παρόν, με τους οποίους ο χορός θα πάρει διαστάσεις εκρηκτικές αφού….”when Bop begins the Bop don’t stop” 

• Και μέσα σε όλα αυτά, o δυναμικός Dj CAVAN R.A.T δίνοντας το δικό του Show,θα “πυροδοτεί” τα decks με τις μουσικές του επιλογές,παρασύροντας όλους εμάς αλλά και την χορευτική “τρελοπαρέα” των Steam Rollers r’n’r team που με το δικό της κέφι και ρυθμό θα δίνει την δική της νότα και παρουσία στο Live που πραγματικά δεν γίνεται να χάσετε!!!!

Ακολουθεί After Party στο υπέροχο Lost n Found (Κεραμεικού 53) για αυτούς που θα έχουν “σκληρές” διαθέσεις για την βραδιά..!

On Decks: Haris Granis

….Beer there or be square!!!

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00  /  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 7€!! / FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1645160409056963/ 

114