2 SMOKING BARRELS: Σε αντιστροφή φάσης

 Αλυσοδεμένοι στο μπουντρούμι του M-word Web Radio, οι Hedvika, με τις 2 καπνισμένες κάνες κολλημένες στο σβέρκο αναγκάστηκαν να ομολογήσουν πως γίνεται να έχουν τέτοια ενέργεια στα live.

Οι δύο γνωστοί στις αρχές ραδιοφωνικοί καταζητούμενοι, Χάρης Ζερβός και Κυριάκος Παλίλης δε χαρίστηκαν και βασανίζοντας τους δύο post metalheads, γέμισαν δυο ώρες ομολογιών.

LINK

Την έβδομη (καθόλου τυχαίος αριθμός) του Νοεμβρίου, τα ραδιοκαθάρματα αυτά (ντροπή σας ρε!) θα βραχυκυκλώσουν την οικουμένη με την αντιστροφή φάσης στην εκπομπή 2 Smoking Barrels, με καλεσμένους τους Phase Reverse (FB Event).

Εδώ και λίγες εβδομάδες οι καλεσμένοι των 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, μπάινουν σε μία δοκιμασία με τίτλο “Κούνα Το” και όσοι κερδίσουν θα λουστούν στα δώρα (μην περιμένεις λεφτα και λούσα), εκ των οποίων μια συνέντευξη στο Rockway.gr. Δείτε παρακάτω.

LINK 

Φωτογραφίες, βίντεο και κύρος στους δύο αυτούς ανεκδιήγητους τύπους δίνει η Cristina Alossi!

Τελικά θα προδώσω εμπιστοσύνη δίνοντας το παρακάτω video. Και έτσι, αποκαλύπτεται η εθνική συνομωσία 2 Smoking Barrels/3P Lab με το σχέδιο εξόντωσης Tape Wars.  

Και αν δε σας φτάνει μια φορά ΜΟΝΟ την εβδομάδα Χάρης Ζερβός (ξέρω ότι υπάρχουν και φετιχιστές), κάθε Πέμπτη 22.00-23.00 στο Avopolis Radio, φοράει τα μαύρα του (που του πάνε και πολύ) στο The Blues-Radio Show. Καλή ακρόαση!

110