WISH UPON A STAR: Live release show στο An Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

”Through Thick and Thin” Release show

Wish Upon A Star

Οι Wish Upon A Star μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στην εγχώρια και την ευρωπαϊκή μουσική σκηνή κυκλοφορούν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Through Thick and Thin”.

Το ύφος της μπάντας κινείται σε όλο το φάσμα του punk rock, επηρεασμένο κυρίως από τον μοντέρνο αμερικάνικο ήχο αλλά και την μελωδικότητα του καλιφορνέζικου punk των 90s.

Μέσα από το “Through Thick and Thin” εκφράζονται όλα τα βιώματα και οι εμπειρίες, όμορφες και άσχημες, που έχει αποκομίσει η μπάντα τα τελευταία τρία χρόνια.

links:
Bandcamp: http://wishuponastar.bandcamp.com/
Facebook :www.facebook.com/wishuponastarband
Youtube: https://www.youtube.com/user/Wuasband

————————————————————————————–

Bandage

Οι Bandage είναι μία μελωδική punk rock μπάντα, που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Επηρεασμένη από τον καλιφορνέζικο ήχο της δεκαετίας του ’90 και σε συνδυασμό με μοντέρνα στοιχεία η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα EP/CD, ένα εφτάρι και τον πρώτο full length δίσκο της με τίτλο North by Northeast τον Μάρτιο του 2014. Έχοντας παίξει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και μετά την τρίτη κατά σειρά ευρωπαϊκή περιοδεία τους, τον Σεπτέμβριο του 2015 μαζί με τους Wish Upon a Star αυτή τη φορά, οι Bandage προετοιμάζουν καινούργιο υλικό για τον επόμενο δίσκο τους.

links:
Bandcamp: www.bandageband.bandcamp.com
Facebook:www.facebook.com/bandagepunkrock
Youtube:https://www.youtube.com/user/bandagepunkrock

————————————————————————————–

North Shore Lioness

Οι North Shore Lioness ιδρύθηκαν το 2012 στην Αθήνα και η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένας συνδυασμός post- hardcore στοιχείων με επιρροές από pop punk έως και rock. Το Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους self-titled EP, ενώ το Δεκέμβριο του ίδιου έτους παρουσίασαν το single ‘Valediction’, συνοδευόμενο από το πρώτο τους video clip. 

Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές local μπάντες, καθώς και με τους Γερμανούς Wolf Down. Τον περασμένο Απρίλιο έκαναν την πρώτη τους εγχώρια περιοδεία και έκτοτε βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης του πρώτου τους full length.

links:
Bandcamp:https://northshorelioness.bandcamp.com/
Facebook :www.facebook.com/northshorelioness
Youtube: https://www.youtube.com/user/NorthShoreLioness

————————————————————————————–

Waλves

Oι Waλves είναι μια τετραμελής punk/post/indie μπάντα, η οποία σχηματίστηκε το 2014 στην Αθήνα. Η κιθάρα,το μπάσο ,τα ντραμς,τα σύνθια και η φωνή είναι τα βασικά της συστατικά. Έχουν ήδη ηχογραφήσει το πρώτο τους ep το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

links coming soon.

————————————————————————————–

An Club – Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
H συναυλία ξεκινάει στις 21:00
Είσοδος με των 6

134