SISTERS OF MERCY: Αναβάλλεται η συναυλία της 24ης Οκτωβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως η συναυλία των Sisters Of Mercy, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/10 στο χώρο της Ιεράς Οδού, αναβάλλεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος στο επίσημο website (http://www.the-sisters-of-mercy.com/news/livenews.shtml), τα μέλη της μπάντας αλλά και αρκετοί από το crew που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν με το tour bus από το Βέλγιο προς τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο.

Σήμερα το απόγευμα, ο Andrew Eldritch εξετάστηκε από τοπικό γιατρό που διέγνωσε πως έχει προσβληθεί από ιογενή λαρυγγίτιδα και του απαγόρευσε να τραγουδήσει για τουλάχιστον 5 ημέρες. Συνέπεια αυτού, η αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας: στην Κολωνία (όπου, όπως και στην Αθήνα, το venue είχε αλλάξει πριν λίγες ημέρες λόγω μεγάλης ζήτησης), το Βερολίνο και την Αθήνα. Για τις δύο γερμανικές πόλεις υπάρχουν ήδη νέες ημερομηνίες. Πολύ σύντομα, θα έχουμε κι εμείς τη δική μας.

Μέχρι τότε, η προπώληση διακόπτεται προσωρινά, ενώ τα ήδη προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας.

Εκ μέρους του συγκροτήματος, αλλά και της διοργανώτριας εταιρείας, μία μεγαλη συγγνώμη προς όλες και όλους.

106