NULL’O’ZERO: Πάρτε μια γεύση από το νέο album τους

Το ελληνικό heavy metal κουιντέτο των Null’O’Zero έδωσε μόλις στη δημοσιότητα ένα album sampler / preview με συνοδεία graphic animation, από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά “The Enemy Within” που κυκλοφορεί  στις 11 Οκτωβρίου στην ελληνική αγορά και στις 20 Νοεμβρίου στην υπόλοιπη  Ευρώπη. Το video δίνει μια καλή εικόνα του ήχου της μπάντας, που από το ντεμπούτο της κιόλας, μοιάζει να έχει… βαλθεί να ξεχωρίσει!

Δείτε το εδώ:

Το video είναι μία δημιουργία του Δημήτρη Ευγενίδη (Icon Filmworx) βασισμένη στο cover artwork της κυκλοφορίας, του οποίου έχει επιμεληθεί ο Γιάννης “Remedy Art” Νάκος (The Crown, Keep of Kalesin, Mortal Torment, Chronosphere κ.α.).

Η ROAR! Rock of Angels συνεχίζει να προελαύνει με ποιοτικές και ιδιαίτερα συχνές δισκογραφικές κυκλοφορίες στον γενικότερο metal και hard rock χώρο και όλα δείχνουν πως έχουμε να περιμένουμε πολλά από το συγκεκριμένο label στο προσεχές διάστημα.

Όσο για τους Null’O’Zero, στις 24 Οκτωβρίου, παρουσιάζουν το “The Enemy Within” σε μία μοναδική συναυλία στο Remedy Live Club (Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο), για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: www.facebook.com/events/495587097283605.

Μείνετε συντονισμένοι στους δικτυακούς τόπους των Null’O’Zero και της ROAR! για ακόμη περισσότερες κυκλοφορίες και δραστηριότητες, στο προσεχές διάστημα.

ROAR! website: www.roar.gr
ROAR! on FB: www.facebook.com/RockofAngelsRecords
Null’O’Zero website: www.nullozero.com
Null’O’Zero of FB: www.facebook.com/NullOzero-281283788601006

98