42 DECIBEL: “Rolling In Town”

Φέρτε στο νου τους AC/DC και τους ZZ TOP, σε μια πιο rock n’ roll εκδοχή και θα έχετε μια σαφή εικόνα του τι εστί 42 Decibel.

Παλιακό hard rock που αποτίει φόρο τιμής στην old school μουσική νοοτροπία, με αλήτικη χροιά που έχει ως στόχο τους λάτρεις της “τότε” εποχής. Τουτέστιν, ανοίγεις μπιρίτσα και γουστάρεις με το “Rolling In Town”, μιας και είναι εξίσου bluesy όσο και χορευτικό.

Οι 42 Decibel δε θα σε εκπλήξουν, αλλά θα αποτελέσουν ένα έμμεσο διάλειμμα από τους πρωτεργάτες της σκηνής, ενώ ο frontman, Junior Figueroa, είναι ερμηνευτικά ό,τι πιο κοντινό υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Bon Scott.

Όχι όσο δυνατοί όσο οι Airbourne, ή όσο πολυεπίπεδοι όσο οι The Answer, αλλά με το απαραίτητο συνθετικό τσαγανό και μια πιο παρταλάδικη διάθεση κατά τόπους.

Πολύ ευχάριστο λοιπόν, αλλά όχι ιδιαίτερα απαραίτητο, μιας και τα πατήματα στην παλιά σχολή, παραπέμπουν πιο πολύ σε μια αναπόληση ή ένα tribute, παρά σε μια αυθόρμητη σύντμηση των επιρροών του κάθε μέλους. Αν όμως ανήκεις σε εκείνους που αδιαφορούν για την πιο σύγχρονη σκηνή, τότε το “Rolling In Town” θα σου χαρίσει πολλές καλές στιγμές.

489

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1392 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.