2 SMOKING BARRELS: Season 5/Episode 3 ή πρεμιέρα στο νέο τους σπίτι

H καμπάνα σταμάτησε να χτυπάει και χαρά επικράτησε και πάλι στα σκονισμένα σοκάκια δίπλα από το σαλούν.

Οι δύο “ντεσπεράντος” Κυριάκος Παλίλης και Χάρης Ζερβός δεν αλλάζουν δουλειά. Άλλαξαν, όπως υποσχέθηκαν, απλά hacienda. Κάθε Σάββατο λοιπόν, θα συνεχίσουν τις ανακρίσεις τους, αλλά κάτω από την σκέπη του M-word Web Radio, την ίδια ώρα 16.00-18.00 (τουτέστιν 4-6 μ.μ.).

To περασμένο Σάββατο, πρεμιέρα του 2 Smoking Barrels στο M-word Web Radio, τα “ραδιοκαρθάρματα” αναγκάστηκαν να είναι πιο σεμνά, υπό το άγρυπνο βλέμμα μιας κυρίας με κύρος δασκάλας. Η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Gagarin 205, Χρύσα Οικονομοπούλου, ανήσυχο και καλλιτεχνικό πνεύμα, ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει τίποτα πολύ ήταν η επίτιμη πρώτη καλεσμένη στο νέο χώρο της αγαπημένης μας εκπομπής.

Τα είπε όλα, τους νουθέτησε, τους έκραξε για τις στυλιστικές τους επιλογές, ε και μίλησε και για τη μουσική…και το “κούνησε” σε 41 δεύτερα στο νέο παιχνίδι της εκπομπής.

LINK εκπομπής

Και μην ξεχάσετε το ερχόμενο Σάββατο, δεμένοι στην καρέκλα θα είναι οι Mindthreat και θα ελευθερωθούν μόνο για να παίξουν κάποια τραγούδια τους ακουστικά…ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ γιατί στην πλατεία του χωριού στήνονται οι κρεμάλες! 

117