Cellar Dogs, The Overjoyed, The Deadly Marshmallow (01/10/15) Six D.o.g.s.

Το βράδυ της Πέμπτης το Six D.o.g.s. φιλοξένησε  ένα όμορφο event με τους Cellar Dogs να είναι οι headliners και να τους πλαισιώνουν οι The Overjoyed και οι The Deadly Marshmallow που για τα δύο τελευταία συγκροτήματα περιμένουμε υλικό καλό με βάση αυτά που μας παρουσίασαν πάνω στη σκηνή.

Τη συναυλία άνοιξαν οι The Deadly Marshmallow που τους βλέπουμε μετά από πολύ καιρό on stage, με ένα ωραίο setlist που περιείχε 8 κομμάτια. Η παρουσία της μπάντας, ο ήχος τους, ο συνδυασμός του alternative rock με κάποια στοιχεία doom μας έκανε να εκτιμήσουμε περισσότερο αυτό που πρόκειται να μας φέρουν στην πρώτη επίσημη δουλεία τους. Ελπίζοντας να είναι σύντομα.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη την πήραν οι ορεξάτοι The Οverjoyed. Ωραίος ήχος με πολλά skate-core, oi- punk στοιχεία με δυνατά παιξίματα, δυνατή σκηνική παρουσία που με τον τρόπο τους μας κούνησαν για τα καλά. Θα έλεγα ότι θα μας ταρακουνήσουν και άλλο στο μέλλον. Υπάρχει όρεξη στην μπάντα και εύλογα θα δούμε καλά πράγματα στο μέλλον.

Με γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά από την κυκλοφορία του πρώτου full-lengh τους, οι heavy rockers Cellars Dogs γιόρτασαν με πολύ πάθος και όρεξη για χτύπημα. Πιστεύω ότι δικαιώθηκαν με την έλευση του κόσμου και την συμμετοχή που είχε στο κοπάνημα και στο να δημιουργήσουν ένα δυνατό, χαοτικό pit. Έτσι κι αλλιώς μας το είχε δηλώσει ο Ιβάν ο “τρομερός” και ο Κωνσταντίνος ο “κόνος”: “είμαστε περισσότερο λαϊβικοί παρά μπάντα στουντίου” κάτι που επιβεβαίωσαν στο έπακρο. Μέτα από τρία χρόνια δουλείας πήραν μια μικρή γεύση από το τι τους περιμένει αν συνεχίσουν έτσι.

photos: Αναστασία Βερτεούρη

428