Video Tribute: MOTORAMA

To post punk/new wave κουαρτέτο των Motorama από τη ρώσικη πόλη Rostov-on-Don επισκέπτεται τη χώρα μας όπως βλέπετε και παραπάνω, για τέσσερις εμφανίσεις από 7 έως 10 Οκτωβρίου.

Θα περάσουν από το Βόλο, τα Ιωάννινα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και θα παίξουν μπροστά στο ελληνικό κοινό κομμάτια παλαιότερα και από το πρόσφατο album τους “Poverty”.

Από το αυτοχρηματοτούμενο ντεμπούτο τους “Alps” και επίσης αυτοχρηματοδοτούμενα EPs πριν και μετά από αυτό, οι Motorama άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της επιτυχίας.

Το 2012 ήρθε η ώρα της συνεργασίας τους με την Talitres Records και η κυκλοφορία του δεύτερου τους, “Calendar”.

Δύο EPs ακολούθησαν (“Eyes” 2013, “She is There” 2014) και πάλι υπό την αιγίδα της Talitres Records.

30 Iανουαρίου 2015 λοιπόν, και οι Motorama φτάνουν στο τρίτο ολοκληρωμένο τους πόνημα “Poverty”, το οποίο απόσπασε πολύ καλές κριτικές και τους στέλνει στο δρόμο να το παρουσιάσουν, φτάνοντας ως και τα δικά μας μέρη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Αθήνα μαζί τους η Κωμωδία Θανάτου και οι Deadbeat Escapement, ενώ στη Θεσσαλονίκη μαζί τους οι Brightside και οι Alcoholic’s Afternoon.

222

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.