CHANDLER MOGEL: Debut με τους Radio Exile και compilation των Outloud

O πολυτάλαντος τραγουδιστής Chandler Mogel (Outloud / Khaos) και το νέο project στο οποίο συμμετέχει, οι Radio Exile, ανακοίνωσαν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του ομότιτλου debut album τους μέσω της AOR Heaven.

To line up των Radio Exile αποτελείται από τους Chandler Mogel στα φωνητικά και Charlie Calv στα keyboards, ενώ ο Jimmy Leahey έχει αναλάβει τις κιθάρες, υπό τη συνοδεία των Kenny Aaronson (μπάσο) και Dave Anthony (drums), ενώ σαν special guests θα εμφανιστούν συνεισφέροντας στα φωνητικά οι Jessie Wagner (Kid Rock / Lenny Kravitz), Joe Cerisano (TSO / Silver Condor) και Amy Harnell (Tony Harnell and The Mercury Train). Παραγωγός / μηχανικός ήχου του album θα είναι o Steve DeAcutis (Vanilla Fudge, Cyndi Lauper, Corey Glover) ενώ το mastering έχει αναλάβει ο Alan Douches (Fleetwood Mac, Yes, Train, Pete Townsend).

Η tracklist του “Radio Exile” είναι η εξής:

1. High Road, High Price
2. Soulfire
3. No Pity On The Highway
4. Feels Like Home
5. Higher Than The Sun
6. Hang On
7. Starting Over
8. Down In A Hole
9. A Cross On Stone
10. Road To Exile 

Το “Radio Exile” θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από την AOR Heaven στην Ευρώπη (εκτός της Βρετανίας όπου εκεί θα κυκλοφορήσει μέσω της Cargo Music) και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας.

Παράλληλα με τη δραστηριότητα που επιδεικνύει με το νέο του project, τα νέα για τον Chandler αφορούν και την κυκλοφορία της πρώτης compilation “Destination Overdrive – The Best Of Outloud” των hard rockers Outloud. Στη συλλογή θα εμπεριέχεται μια διασκευή στο “I’m so excited” των Pointer Sisters και οι καλύτερες στιγμές από τα τρία album που έχει  ηχογραφήσει η μπάντα μέχρι τώρα, ενώ το artwork είναι δουλειά του Gustavo Sazes (Firewind, Kamelot, Gus G, Arch Enemy)

Η tracklist του “Destination Overdrive – The Best Of Outloud” είναι η εξής:

1. I’m So Excited
2. We Run
3. I Was So Blind
4. Waiting for Your Love
5. Isolation Game
6. Tonite
7. One More Time
8. Like a Dream
9. Broken Sleep
10. Falling Rain
11. A While to Go
12. This Broken Heart
13. The Night That Never Ends
14. Bury The Knife

και θα κυκλοφορήσει μέσω της Rock Of Angels Records (ROAR) στις 23 Οκτωβρίου.

225