DIVISION SPEED: “Division Speed”

Μετά από 7 χρόνια μικρών δόσεων οργασμού κι εκδόσεων (έκανε και ρίμα) demo, split, single και συμμετοχές σε compilation, επιτέλους ήρθε η ώρα να απολαύσουμε αυτούς τους γερμαναράδες στην πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά που φέρει και τον ομώνυμο τίτλο της μπάντας.

Division Speed λέω και κλαίω με δάκρυα συγκίνησης καθώς ακόμα και στις μέρες μας βγαίνουν ήχοι και δουλειές από το παρελθόν ξυπνώντας το κτήνος μέσα μας.

Οργασμός Thrash Metal καταστάσεων και μαύρου χάους καθώς εκτός από τις κλασικές ηχητικές φόρμες, η μπάντα μας δείχνει και πολλά Black Metal στοιχεία του χαρακτήρα τους δημιουργώντας έτσι ένα Thrash Metal με Black πινελιές συνονθύλευμα.

Ταχύτητες αστραπή σε όλες τις νότες του δίσκου που πέφτουν σαν βόμβες από τα τύμπανα-βομβαρδιστικά, κιθάρες με ήχο ξύλου απελέκητου, πιο ξερό και από την έρημο Σαχάρα, με τα γρήγορα και κοφτά riff να δίνουν και να παίρνουν κρατώντας τα ηνία σε κάθε κομμάτι του δίσκου και τα πηγαδίσια (χαίρε βάθος αμέτρητο) φωνητικά βγαλμένα από το μαύρο χάος που εναρμονίζονται πλήρως με χάος που δημιουργεί όλος ο δίσκος.

Album που σίγουρα θα σπείρει τον πανικό…

720

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.