45Rats | Burn the Sun | the Curf: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο An Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Παρασκευή 25-9-15 // An club // Είσοδος 5euro // Πόρτες 21:00

Την Παρασκευή 25 Σεπτεµβρίου τρία συγκροτήµατα της εγχώριας underground σκηνής θα βρεθούν στη σκηνή του ΑΝ club για µια βραδιά γεµάτη heavy riffs , grooves, solos και ψυχεδέλειες από άλλους πλανήτες. Οι 45Rats µετά το καταπληκτικό live µε τους µέντορες τους Atomic Bitchwax κάνουν ένα διάλειµµα από τις προετοιµασίες για τον νέο τους δίσκο, όπου θα µας groovάρουν, όπως µόνο αυτοί ξέρουν, δίνοντάς µας και µία γεύση και από το νέο υλικό. Οι παλιοί γνωστοί the Curf σε ένα δυνατό comeback µε το ep “Royal Water” και τον καλό φίλο Pepper (ex-Lucky Funeral) πίσω από τα τύµπανα θα γεµίσουν την ατµόσφαιρα µε πυκνούς καπνούς οι Burn the Sun λίγους µήνες µετά το πολύ καλό “Crack the Dawn” έχουν πάρει φόρα για τα καλά!

Το τρίο των 45Rats από το 2008 που δηµιουργήθηκε, δεν έχει σταµατήσει τις live εµφανίσεις παίζοντας instrumental heavy rock n roll. Μετά την κυκλοφορία του Ep “First Gear” (2011) και µια σειρά εµφανίσεων παρέα µε αξιόλογα ονόµατα της ροκ σκηνής όπως οι Samsara Blues Experiment, Οrange Goblin, Radio Moscow, Kadavar Baby Woodrose κ.α το πρώτο τους ολοκληρωµένο album “Electric” κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014 σε 12” κόκκινο βινύλιο από την Catch The Soap Productions. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στάδιο της προ παραγωγής του νέου τους album.

https://www.facebook.com/45Rats

Οι Burn the Sun γεννήθηκαν σε µια ταράτσα κάτω από τον ήλιο της Αθήνας, όπου µια παρέα µαζευόταν και προσπαθούσε να παίξει µουσική . Από το 2009 που ξεκίνησαν µέχρι σήµερα έχουν συνεχή παρουσία στην αθηναϊκή σκηνή µε συχνές και έντονες live εµφανίσεις . Το 2014 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ολοκληρωµένη δουλειά το ep “Crack of Dawn”. Ο ήχος τους , µε βάση το stoner rock δίνει έµφαση στην δηµιουργία ψυχεδελικής ατµόσφαιρας και sludge ξεσπασµάτων. Το “Crack of Dawn” έχει αγκαλιαστεί τόσο από τον εγχώριο αλλά και από τον ξένο τύπο καθώς και από το ίδιο το κοινό, έχοντας εισπράξει µόνο θετικά σχόλια.

https://www.facebook.com/burnthesuns

Από το 2006 µε βάση την Ραφήνα, οι The Curf έχoυν κινηθεί στα πλαίσια του rock, εκπροσωπώντας τις πλέον βαριές εκφράσεις του είδους. Μεταφέροντας στοιχεία από τις stoner, psychedelic, doom και southern διαστάσεις της rock σκηνής ξεκίνησαν τα live τους ανά την Ελλάδα. Μετά την πρώτη τους κυκλοφορία (The Curf – I, 12/2007 από την Trailblazer Records) ταξίδεψαν στην κεντρική Ευρώπη όπου και ολοκλήρωσαν κύκλους συναυλιών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία και Γερµανία. Η περίοδος αυτή βρίσκει τους The Curf ανανεωµένους και δυναµικούς, όπως και φάνηκε τον Ιούνιο του 2014 στην συναυλία στο ΑΝ µε τους Stoned Jesus.

https://www.facebook.com/pages/The-Curf 

Χορηγοί Επικοινωνίας : Downtuned Magazine & Radio // Full Throttle (Radio Show) // RockinAthens.gr // Rockway.gr // I-jukebox // 2 Smoking Barrels (Radio Show)
Με την υποστήριξη των: Black Rolling Pins // Fret Rocker // Oak Street Studio Productions // Snuff Tobacco Store

217