CROWN: Ανοίγουν τις συναυλίες των Agalloch

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Παρά τις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας, τα Live των Agalloch (Κυριακή 23 Αυγούστου στο Κύτταρο και Δευτέρα 24 Αυγούστου στο Eightball) θα γίνουν κανονικά και οι Αμερικάνοι μας έχουν υποσχεθεί ειδικό setlist 120+ λεπτών για να αποζημιώσουν το ελληνικό κοινό για τα τόσα χρόνια αναμονής τους!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, special guests θα είναι οι C.R.O.W.N., το electro-sludge-post doom τρίο από τη Γαλλία που συνοδεύει τους Agalloch στην Αμερικάνικη και Ευρωπαϊκή περιοδεία τους και των οποίων το νέο τους album “Natron” κυκλοφορεί μέσω της Candlelight αυτόν τον καιρό.

Ο τίτλος προϊδεάζει για τον μονολιθικό/ψυχρό ήχο του, επικαλυμμένο με τόνους ατμόσφαιρας. Αυτό που μεταφέρεται στ’ αυτιά μας είναι ένας ιδιαίτερος, πιο μεστός δίσκος σε σχέση με τον προκάτοχό του (“Psychurgy” 2013). Οι 3 κιθάρες δίνουν έναν υπερογκώδη και συμπαγή ήχο, με τους Neurosis/ISIS να αποτελούν τη μεγαλύτερη ίσως επιρροή τους. Άλλοτε το αποτέλεσμα είναι ψυχρό, με τον Godflesh-ικό οξύ ήχο να κάνει την εμφάνισή του αρκετά συχνά όπως στο “Serpents” (feat Neige/Alcest) ή στο ακόμα πιο μονότονο/ατμοσφαιρικό “Apnea”, άλλοτε χαλαρώνει τ’ αυτιά μας με τα ταξιδιάρικα “Fossils” (feat Kvohst/Beastmilk & Grave Pleasures) και “Flames” και άλλοτε ανεβάζει τους ρυθμούς με atmo/black sludge ύμνους όπως το “Wings Beating Over Heaven” (feat Michiel Eikenaar/Nihill & Neige/Alcest).

Εισιτήρια 20€ υπάρχουν διαθέσιμα ιντερνετικά με κάρτα ή paypal (krisisproductions.eventbrite.com) και στα σημεία προπώλησης: 

Αθήνα: Metal Era, Reload Stores (κέντρο και στο Mall), Bowel of Noise records
Θεσ/νικη: Nephilim, Ticket House
Στην είσοδο θα κοστιζουν 22€.

Προτείνεται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν καθώς θα κυκλοφορήσουν 20% λιγότερα εισιτήρια από τη χορητικότα των clubs για να μην υπάρξει πρόβλημα ζέστης και συνωστισμού και να απολαύσουν όλοι την πρώτη εμφάνιση των Agalloch στη χώρα μας υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

fb event: https://www.facebook.com/events/855823494477283/
e-tickets: krisisproductions.eventbrite.com
https://candlelightrecordsuk.bandcamp.com/album/natron
http://crownritual.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/CROWNBAND
http://www.crownritual.com/

244