Night Knight, Moa Bones (28/05/2015) An Club

Ένα πολύ ευχάριστο βράδυ δημιουργήθηκε από το ιδιαίτερα μουσικόφιλο κοινό που έφτασε σε μεγάλα νούμερα το βράδυ της Πέμπτης στο An Club για να παρακολουθήσει ένα ξεχωριστό event με γνώριμους μουσικούς σε εναλλακτικές μουσικές εξερευνήσεις.

Ο πρώτος ήταν ο Δημήτρης Αρώνης, ο οποίος παίζει υπό το όνομα Moa Bones εδώ και χρόνια, χτίζοντας μια εκπληκτικά όμορφη και μοναδική μουσική πορεία με τους Modrec και το προσωπικό του project Palindrom. Ως σόλο μουσικός δείχνει να αποδίδει το ίδιο καλά με την φήμη που ακολουθεί από στόμα σε στόμα τα προαναφερθέντα ονόματα, και κάτι τέτοιο φάνηκε και εκτιμήθηκε από το κοινό του An Club.

Ολίγον τι εκκεντρικός και καλλιτεχνικά… αφηρημένος, ο MB έπαιξε ορισμένες πολύ ιδιόμορφες συνθέσεις που αποτέλεσαν ένα έξυπνο άκουσμα και μια ευχάριστη έκπληξη στους ακροατές του, τους οποίους αντιμετώπισε σαν συνταξιδιώτες στον δικό του φανταστικό κόσμο. Μιλάμε για ένα act που είναι δύσκολο να εκτιμηθεί από την μάζα του mainstream και ιδανικό για τους alternative ακροατές που αναζητούν κάτι ξεχωριστό για τέτοιου τύπου events.

Το κυρίως πιάτο της βραδιάς ήταν το προσωπικό project του drummer των Planet of Zeus, του Σεραφείμ Γιαννακόπουλου δηλαδή, στο οποίο συμμετέχει και ο μπασίστας του μεγάλου αθηναϊκού group, καθώς και μέλη των Whereswilder, Fingers Crossed.

Το ντεμπούτο λοιπόν των Night Knight ακούσει στο όνομα “God is a Motherfucker”. Ευτυχώς αυτός ο badass τίτλος είναι το λιγότερο θετικό στην υπόθεση του, αφού περιέχει μπόλικη μουσική απόλαυση για όποιον του δώσει μια ευκαιρία και ακόμα μεγαλύτερη για όποιον το ακούσει live.

Η παρέα που μοιράστηκε την σκηνή, που αργότερα υποδέχτηκε και τον Moa Bones για ένα ξέφρενο παραλήρημα, χάρησε ορισμένες από τις πιο ζεστές και φιλικές live στιγμές που θα μπορούσε να δεχτεί το κοινό, σε συνδιασμό με εξαιρετική μουσική και πολύ καλό ήχο. Ένα από τα διαμάντια που είσαι περήφανος να ανακαλύπτεις από το πουθενά, ή που χαίρεσαι να τα γνωρίζεις και να τα εκτιμάς από την αρχή τους.

424