ART OF ANARCHY: “Art of Anarchy”

Τι δουλειά έχει ο Scott Weiland, μαζί με τους Ron “Bumblefoot” Thal, John Moyer, Jon Votta και Vince Votta;

Η απάντηση βρίσκεται στους Art of Anarchy, ένα supergroup, το οποίο ντεμπουτάρει και χτυπάει φλέβα. Τι παίζουν; Αλητεία, all the way! Μια μίξη Guns n’ Roses με Velvet Revolver, με τον Bumblefoot να κεντάει στην εξάχορδη και τον Weiland να παραμένει σταθερή αξία πίσω από το οποιοδήποτε μικρόφωνο.

Κατάλληλο για μπίρα, για σεξ, για το σπίτι, για τη θάλασσα, για παντού. Τίμιο, γκρουβάτο και πάνω από όλα rock!

Συνθέσεις γηπεδικού χαρακτήρα, κομμένες και ραμμένες για live. Ακόμη και οι τύπου-μπαλάντες που διαθέτει, είναι πολύ καλές και δεν περνούν απαρατήρητες. Ό,τι καλύτερο έχει βγει φέτος και φέρει την ευρύτερη ταμπέλα του “hard rock”.

Εν ολίγοις, οι solo δουλειές του Slash βρήκαν αντίπαλο…

Highlights: “Small Batch Whiskey”, “Time Everytime”, “Get On Down”, “Death of It”, “Superstar”, “Aqualong”

513

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.