HRACH ALTUNYAN: “Long Way Home”

Γρίφος για μένα αυτό το όνομα, αλλά από το ξεκίνημα με το intro να φέρνει μυρωδιά Αμερικής και blues, χαμπαριάζω το τι παίζεται στο album αυτό.

Με αφετηρία τα ηλεκτρικά blues του Gary Moore και τους Eric Clapton, περασμένα άλλοτε από σκόνη americana (“Things I Never said” θα άρεσε του Mark Knopfler τούτο) και άλλοτε από το ψυχεδελικό πρίσμα των Pink Floyd (“Long Way Home”), φτάνει μέχρι και την στεναχώρια του Tim Buckley (“Song of A Broken Heart”).

Ηχογραφημένο τον Μάιο του 2014, το πρώτο προσωπικό album του Hrach Altunyan είναι ιδανικό για μουσικόφιλους που αρέσκονται να ακούνε καλλιτέχνες, όπως τους παραπάνω, και διατίθεται πλέον δωρεάν μέσω της πλατφόρμας του Bandcamp (https://hrachaltunyan.bandcamp.com/releases).

Σκοπός αυτού είναι να ζητήσει την βοήθεια των φίλων της μουσικής, οι οποίοι μπορούν στην άνωθι ιστοσελίδα να καταβάλλουν όσα θέλουν προς χρηματοδότηση του δεύτερο album του Altunyan και της παρέας του.

Στηρίξτε όσοι μπορείτε μια πολύ όμορφη μουσική!

519

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.