Kooba Tercu + Dead Gum @ Death disco

Kooba Tercu + Dead Gum
Μεγάλη Τετάρτη
Death Disco
Eλεύθερη είσοδος
21:00

https://www.facebook.com/events/448565628642798/

Οι Kooba Tercu (με μέλη από Cube, Bliss, Misuse, Masturbation goes cloud)  επανέρχονται στην σκηνή για παίξουν το αγαπημένο τους κράμα από βαρύ, χορευτικό καi θορυβώδες rock. 

Ο Johnny και η παρέα του κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο δίσκο τους στις αρχές του έτους από την Spinalonga & Body Blows records. Μετά από ώρες επί ωρών τζαμαρίσματος, η μπάντα έχει αποστάξει τις ιδέες των τελευταίων χρόνων σε δέκα κομμάτια δημιουργώντας κάτι φοβερά γνώριμο αλλά παράξενα διαφορετικό. 

Ηχογραφημένο ζωντανά στην υπόγα. Και μετά κάποια overdubs. “πολύ μπροστά” – Στέλλα Κουκουμπάνη

https://soundcloud.com/koobatercu
https://koobatercu.bandcamp.com/releases

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ο Dead Gum είναι ο Παναγιώτης Σπουλος (Wham Jah, Phase! Records). Παίζει μια ιδιαίτερη bedroom pop που φλερτάρει με το punk και το αναλογικό noise.

Το 2014 βρίσκει τον Dead Gum να κυκλοφορεί το ντεμπούτο του studio album με τίτλο «Gainer» σε συμπαραγωγή με τον Χάρη Ζουρελίδη. Ο δίσκος εστιάζει σε μια πιο songwriting κατεύθυνση και περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα «Dare» και «Afraid of Heights» που έχουν κοσμήσει ζωντανά set lists του στο παρελθόν. Είναι η πρώτη του στροφή στο high fidelity, χωρίς βέβαια να αφορίζει την ιδιοσυγκρασική, ατημέλητη χροιά που τον διακρίνει.

https://deadgum.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/phasemag

177