10 Years of Fire – Anniversary Performance (Crimson Fire + War Dance)

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το πρώτο live των Crimson Fire, σας προσκαλούμε στο πιο καυτό Heavy Metal anniversary party της χρονιάς! Το 2015 είναι ημερομηνία ορόσημο για την μπάντα καθώς οι Crimson Fire μόλις ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του δεύτερου full-length album τους και είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν όλη τη ενέργειά τους σε μια εμφάνιση-φωτιά παρουσιάζοντας παλιά, νέα κομμάτια, αλλά και κλασικές διασκευές. 

Θέλοντας να τονιστεί ο γιορτινός χαρακτήρας του event οι Crimson Fire έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους που θα βρίσκονται στο Κοο Κοο club την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Εκτός από ένα ιδιαίτερα εκτενές playlist και αγαπημένες διασκευές από το παρελθόν, τους Crimson Fire θα πλαισιώσουν διάφορα παλαιότερα μέλη που έχουν διασταυρώσει το μονοπάτι τους με αυτό της μπάντας. 

Στη σκηνή θα τους συνοδεύσουν οι epic heavy metalers War Dance, που μόλις κυκλοφόρησαν το εμβληματικό ντεμπούτο full-legnth album τους “Wrath for the Ages” και με τις δυνατές και ποιοτικές εμφανίσεις τους, εντός και εκτός έδρας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Manilla Road, Warlord και SCANNER, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα διαρκώς αυξανόμενο fan base.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
KOOKOO Live Music Bar (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Doors Open 9:30
Ώρα έναρξης 10:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Links: 

Crimson Fire (Official)

https://www.facebook.com/pages/Crimson-Fire-Official/259549300739993
https://www.youtube.com/user/CrimsonFireGreece
http://www.reverbnation.com/CrimsonFireGr

War Dance

https://www.facebook.com/WarDance.Metal
https://www.youtube.com/user/wardanceband
https://www.reverbnation.com/WarDanceMetal

136