BULLDOZING BASTARD: “Under the Ram”

Σουτ, μπανάνα, γκολ!

Είναι το πρώτο πράμα που σου σκάει στο μυαλό ακούγοντας τον δεύτερο δίσκο του γερμανικού ντουέτου, Bulldozing Bastard.

Με μόλις 3 χρονάκια στην πιάτσα και με θητεία στους Crossover-άδες Beer Pressure αλλά και στους δικούς μας Omega, μας δίνουν τον αυχένα στα χέρια και στέλνουν τα κεφάλια μας για ρεκτιφιέ με τον δεύτερο δίσκο τους “Under the Ram”.

Παρ’ το- βάλ’ το ένα πράμα δηλαδή καθώς παραδίδουν μαθήματα Black/ Speed ισοπεδωτικού Metal δικαιολογώντας απόλυτα το όνομα τους. Παίζουν βρώμικα, γρήγορα, δυνατά, ισοπεδωτικά, με Motorhead-ικές απόψεις και Exciter-ικές ιδέες, έχοντας βέβαια και πολύ έντονο το στοιχείο του βρώμικου Black n’ Roll.

Agressive φωνητικά , μία κιθάρα που πριονίζει τους ενισχυτές και ένα μπάσο που λειτουργεί ως πολυβόλο που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.

Δίσκος για γερά νεύρα και για fans που γουστάρουν τον κακό χαμό!

Ισοπέδωση!

549

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.