THE SANITY DAYS: “Evil Beyond Belief”

Τι δουλειά έχει ο Grim Reaper με 3 πρώην τύπους (Jase Stallard, Steve Grice, Alan Jordan) των Onslaught;

Η απάντηση βρίσκεται στον πρώτο και ολόφρεσκο δίσκο “Evil Beyond Belief” των βρετανών The Sanity Days, οι οποίοι αποτελούνται από τους προαναφερθέντες κυρίους.

Ένα καινούργιο πείραμα για τον χώρο της Heavy Metal μουσικής καθώς οι 3 πρώην οργανοπαίχτες της Thrash Metal μπάντας Onslaught συνεργάζονται με τον πασίγνωστο σε όλους μας Steve Grimmet, τραγουδιστή μιας από τις μεγαλύτερες μπάντες του N.W.O.B.H.M. τους Grim Reaper και ιδού το αποτέλεσμα… “Evil Beyond Belief “.

Ένας δίσκος πειραματικός με βαρύ και ογκώδη ήχο που κινείται ανάμεσα σε Thrash Mid-Tempo πατήματα, riff πιασάρικα και με νόημα, progressive πινελιές και το αξιόλογο της όλης δουλειάς είναι ότι διαφέρει κατά πολύ από τις παλαιότερες δουλείες των μελών του.

Είναι ένας δίσκος που στην κυριολεξία μυρίζει καινουργίλα και σε ήχο και σε παραγωγή και σε συνθέσεις και σε έμπνευση χωρίς να σε κάνει να τον βαριέσαι, παρόλο τα μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια του και το σύνολο 64ων λεπτών που διαρκεί.

427

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.