Carnal Redemption / Gravastar/ Symforia / Chaos Undivided @ Κυριακή 8 Μαρτίου AN club

4 μπάντες του ακραίου ήχου συναντώνται στο ΑΝ CLUB την Κυριακή 8 Μαρτίου στο AN club, για ένα live που φέρει την επωνυμία “DEATH MAJESTY”.

Οι μπάντες που θα συμμετέχουν είναι οι Carnal Redemption, οι Gravastar, οι Symforia και οι Chaos Undivided.

CARNAL REDEMPTION

Οι CARNAL REDEMPTION κινούνται στον χώρο του death metal δημιουργήθηκαν το 2001 και μετά από κάποιες κυκλοφορίες (demo “The Limits of Persistence”, m-cd “Cerebral Chaos”) κυκλοφόρησαν την προηγούμενη χρονιά το πρώτο τους full length “Utter Depression” απο το οποίο θα παρουσιάσουν κομμάτια.

GRAVASTAR

Στη συνέχεια θα κατέβουν απ’ το αστρόπλοιό τους οι εξωγήινοι Gravastar των οποίων το debut album GENETIC GENESIS έχει λάβει πληθώρα θετικών σχολίων και τους χαρακτήρισε ως πολλά υποσχόμενους!

SYMFORIA

Οι Symforia είναι μια Symphonic Occult Metal με πολλές επιρροες απο Black, Avant-Garde και άλλα είδη της metal, μπάντα απο την Αθήνα, υπάρχουν απο τις αρχές του 2013. Στα μέσα του 2013 ξεκίνησαν να γράφουν υλικό για το πρώτο τους EP με τίτλο “Nocturnal Symfonies Of The Unholy”. Τελικά μετά απο 3 μήνες ηχογραφήσεων στο studio του J.Romanidis, ο J.Romanidis και ο G.Baxx έφεραν εις πέρας την πρώτη δουλειά της μπάντας.Το “Nocturnal Symfonies Of The Unholy” απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο απο Ελλάδα όσο και απο χώρες του εξωτερικού.

CHAOS UNDIVIDED

Oι Chaos undivided κινούνται στον χώρο του σύγχρονου death metal με ατμοσφαιρικά / τεχνικά στοιχεία. Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2014 και αυτή την περίοδο ηχογραφούν το πρώτο τους Ε.P .

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συγκροτήματα και το event μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.facebook.com/events/1055728104441074/

132