EARTH (US) + special guests : Universe217 (GR) live @ Kyttaro Live Club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Η SMOKE THE FUZZ GIGS περήφανα παρουσιάζει τους θρυλικούς EARTH ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 @ KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ
Πόρτες : 21.00
Έναρξη : 21.30

Είσοδος :
Early-bird tickets : €18 (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
Προπώληση : €20
Ταμείο : €23

Σημεία διάθεσης :
– Online στο viva.gr : http://www.viva.gr/tickets/music/kyttaro-live-club/earth-special-guests/
– Τηλεφωνικά στο 11 876
– Σε φυσικά σημεία : καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload Stores.

Οι θρυλικοί Earth έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί τους πάνω από 20 χρόνια Ιστορίας!

Το σχεδόν instrumental σύμπαν που παρουσιάζουν οι Earth από το 1993, έχει δημιουργήσει σχολή (ή μάλλον σχολές) και δεν είναι λίγες οι σημερινές καταξιωμένες μπάντες που τους θεωρούν πατέρες του ήχου τους. Το drone και το ambient metal θεωρούνται τα πνευματικά τους παιδιά, ενώ από τα μέσα των 00s που επανήλθαν μετά από ένα μακρύ διάλειμμα, έχουν επανεφεύρει τους εαυτούς τους ως μια απίστευτη ψυχεδελική blues/country/ambient μπάντα, με το ένα αριστούργημα να διαδέχεται το άλλο. Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας Dylan Carlson, αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Αμερικάνικου σκληρού ήχου και σήμερα εξακολουθεί να ηγείται των Earth οι οποίοι δείχνουν να περνάνε μια παρατεταμένη δεύτερη εφηβεία. Το φετινό τους album “Primitive and Deadly” δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα, με τη συμμετοχή τού τεράστιου Mark Lanegan απλώς να πιστοποιεί το μέγεθος και την επιρροή των Earth. Όσοι έχουν παρευρεθεί σε κάποια ζωντανή εμφάνισή τους, αναφέρονται σε μια μπάντα που δε δίνει live αλλά χαρίζει εμπειρίες ζωής. Κι αυτό που θα ζήσουμε στο Κύτταρο στις 27 Φεβρουαρίου, δεν θα είναι τίποτα λιγότερο.

http://thronesanddominions.com/
https://www.facebook.com/thronesanddominions
http://twitter.com/earthseattle
http://myspace.com/earthofficial

Μαζί τους οι δικοί μας αγαπημένοι Universe217

Από τότε που σχηματίστηκαν (2005) μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει 3 albums (καθώς και άλλες κυκλοφορίες, όπως ΕΡs και split 7’’ singles) κι έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες σε όλη τη χώρα, μαζί με άλλες ελληνικές μπάντες αλλά και ως support σε γνωστά ονόματα από το εξωτερικό (Amenra, ANATHEMA , Madder Mortem, Neurosis, OM, Saint Vitus, Samsara Blues Experiment, Scott Kelly, Wovenhand ). Η ποιότητα της μουσικής τους, η εμπειρία τους, αλλά και η απόδοσή τους επί σκηνής επιβεβαιώνουν τη φήμη που έχουν κερδίσει ως ένα από τα καλύτερα live σχήματα στο χώρο του ελληνικού rock/metal σήμερα.

Οι Universe217 θα παρουσιάσουν το ολοκαίνουργιο E.P. τους, “Ease”.Η συγκεκριμένη δουλειά εγκαινιάζει τη συνεργασία της μπάντας με τη γνωστή γερμανική δισκογραφική Ván Records (“έδρα” συγκροτημάτων όπως οι The Devil’s Blood, Year Of The Goat, Attic, Castle – Metal Band, Atlantean Kodex, Necros Christos, The Ruins Of Beverast, Vanderbuyst κ.α.), η οποία αναλαμβάνει και την πανευρωπαϊκή κυκλοφορία του πιο πρόσφατου album τους, “Never” (CTS, 2013). Να σημειωθεί ότι και οι δύο δίσκοι θα διατίθενται στο χώρο της συναυλίας, τόσο σε CD όσο και σε βινύλιο.

https://www.facebook.com/pages/Universe217/128661547232566
https://www.youtube.com/user/Universe217band

http://smokethefuzz.com/
http://smokethefuzz.gr/
https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
http://smokethefuzz.wix.com/smokethefuzzgigs

191