DRUNKEN GRAMOPHONE / FILM JACKET 35 / HUGE DWARF: Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στο Death Disco

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

DRUNKEN GRAMOPHONE / FILM JACKET 35 / HUGE DWARF

DOORS 21:00 ADMISSION: 5 €

Την Παρασκευή 16/1 οι “Drunken Gramophone” μετά την πρώτη τους εκρηκτική εμφάνιση στο πλευρό των “The Big Nose Attack”, οργανώνουν το δεύτερο show τους σε μια σπέσιαλ βραδιά στο φιλόξενο χώρο του “Death Disco”. Μαζί τους δύο πολύ ιδιαίτεροι νέοι δημιουργοί, οι “Film Jacket 35” και ο ”Huge Dwarf”. Το μόνο σίγουρο είναι πως η νύχτα θα γεμίσει, εκτός απο τις αναθυμιάσεις του αλκοόλ, και με ήχους απο όλο το φάσμα της ροκ. Ελάτε και δεν θα χάσετε!

DRUNKEN GRAMOPHONE

 H ιστορία έχει ως εξής:
Το Σεπτέμβρη του 2012 ο Orestis Petikos και ο Thodoris Talamagkas, έχοντας βαρεθεί να παίζουν σε πολυμελείς μπάντες διασκευών, ξεκινούν ένα duo για να παίζουν κομμάτια δικά τους (και λίγα αγαπημένα άλλων). Ο Ορέστης παρατάει την rhythm κιθάρα που έπαιζε μέχρι τότε και κάθεται στα ντραμς, ο Θοδωρής αναλαμβάνει όλο το κομμάτι της κιθάρας και παράλληλα αρχίζει να βγάζει μερικές νότες στο μικρόφωνο. Ο καιρός περνά, παίζοντας αποκλειστικά για πάρτη τους, χωρίς να σκέφτονται κάτι εκτός αυτού, ως το Μάρτη του 2014, όπου η γυναίκα της παρέας Estell Fillip, έρχεται, και εκτός από το μπάσο, βάζει σε τάξη τους δύο τεμπέληδες μουσικούς. Έτσι το φθινόπωρο του 2014, δημιουργούνται και τυπικά οι Drunken Gramophone , βγάζοντας  το πρώτο τους demo και τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου ανοίγουν τους The Big Nose Attack στο πρώτο τους live. Μουσικά, προσπαθούν να συγκεράσουν την αγάπη τους για το παλιό rock ‘n’ roll και garage με τα blues, το punk αλλά και την ψυχεδέλεια, όλα κάτω απο το πρίσμα μιας lo-fi αισθητικής.

https://www.facebook.com/drunkengramophone
http://drunkengramophone.tumblr.com/
https://soundcloud.com/drunkengramophone

FILM JACKET 35 

Οι Film Jacket 35, είναι ένα νεοσύστατο garage/indie duo που δημιουργήθηκε αρχές του 2014, αρχικά ως side-project. Αποτελείται από τον Δημήτρη(κιθάρα/φωνή) και τον Γιάννη(τύμπανα/φωνή).

https://www.facebook.com/filmjacket35

HUGE DWARF 

Χαλαροί ρυθμοί, λούπες, ambient ύφος και ψυχεδελικα στοιχεια αποτελουν μια μορφη μουσικης που εκφραζεται μεσα απο τον ηχο μιας κιθαρας και απο samples.

https://www.facebook.com/hugedwarfGR

247