THE RECTUM IV // THE DEAD WRONG: Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στο AN CLUB

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

THE RECTUM IV // THE DEAD WRONG
05.01.2015 @ AN CLUB!

Τρία χρόνια αναμονής ήταν πολλά. Τα σπαθιά των χιλιάδων φανατικών είχαν αρχίσει να σκουριάζουν στα θηκάρια τους. Μερικοί από αυτούς τα είχαν αφήσει σε κάποια αραχνιασμένη άκρη και είχαν πάρει απόφαση ότι εκείνες οι μέρες ένδοξων μαχών του παρελθόντος δε θα έρχονταν ξανά. Οι μάχες αυτές δεν καταγράφηκαν ποτέ, οι οπλαρχηγοί είχαν φροντίσει πάντα να μην μένει κάτι εντυπωμένο, σαν φόρο τιμής στις στιγμές που το μάτι γυαλίζει, σαν να ήξεραν ότι έπρεπε να είσαι εκεί για να καταλάβεις την αξία τους. Ακολουθώντας την προφορική παράδοση των οπλαρχηγών τους, οι φανατικοί έλεγαν ιστορίες από αυτές τις μάχες με ένα μικρό δάκρυ να κυλάει κάθε φορά, το οποίο σκούπιζαν γρήγορα για να μη φανεί η στιγμιαία αδυναμία τους. 

Και τότε ακούστηκε μια σάλπιγγα. Οι οπλαρχηγοί είχαν επιστρέψει. Καλούσαν τους φανατικούς σε πόλεμο. Οι ιστορίες δεν ήταν πια θαμένες κάπου στο παρελθόν. Σπαθί και τσεκούρι άρχισαν ξανά να ακονίζονται, και όσοι είχαν χάσει τα όπλα τους πήραν ό,τι αιχμηρό βρήκαν μπροστά τους, μαχαίρια, δρεπάνια, πιγκάλ, και ξεκίνησαν προς το σημείο συνάντησης. Διψούσαν ξανά για αιμα, πλέον ήταν βετεράνοι που ήξεραν πού πήγαιναν και τι έπρεπε να γίνει. 

Μερικά χιλιόμετρα μακριά, οι Rectum IV ετοίμαζαν live μετά από τρία χρόνια. Και έχουν όρεξη για μεγάλα μπάχαλα. 

Μαζί τους οι καλοί τους σύντροφοι από το παρελθόν The Dead Wrong που μερικά live πριν ένωσαν τα αίματά τους με τους Rectum και έγιναν αδέρφια.

159