Lucky Funeral + Aγόριαstonilio + Zagreus @ Second Skin: Πέμπτη 15 Ιανουαρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Lucky Funeral ξεκινούν δυναμικά το 2015 με ένα εκρηκτικό live, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στο Second Skin! Μαζί τους, άλλες δύο μπάντες του heavy ήχου από την Αθήνα, οι αγόριαstonilio και Zagreus!
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30 και η γενική είσοδος κοστίζει 6 ευρώ.
Second Skin: Δαμοκλέους 8, Γκάζι / Στ. Μετρό “Κεραμεικός” (έξοδος Κωνσταντινουπόλεως) / www.secondskinclub.gr

 Οι Lucky Funeral σχηματίστηκαν το 2007, στην Αθήνα. Ο ήχος τους συνδυάζει στοιχεία από το rock και το metal, με πολλά progressive, sludge και space χαρακτηριστικά. Τον Μάιο του 2013, κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album, “Find Your Soul In Beautiful Lunatics”, κάτω από την ετικέτα της Lynchopolis Records που δημιούργησαν οι ίδιοι. Παράλληλα, έφτιαξαν και ένα video clip για το πρώτο single που αναδείχτηκε από τον δίσκο, το “Mnemosyne”. Έχοντας στο ενεργητικό τους άλλα δύο albums (“Lucky Funeral” / 2008, “The Dirty History Of Mankind” / 2010) και δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις – μερικές εκ των οποίων δίπλα σε σπουδαία ονόματα όπως ο Ozzy Osbourne, οι Machine Head, οι Clutch, οι Orange Goblin, οι Paradise Lost, οι Kylesa και πολλοί άλλοι – έχουν τη φήμη ενός πολύ δυναμικού live act που οι φίλοι του φαίνεται πως αυξάνονται συνεχώς.

www.luckyfuneral.com
http://www.facebook.com/luckyfuneral
twitter.com/#!/lucky_funeral

 Αγόριαstonilio      

2012
αθηνα
parkin
μαρίνος τζιάρος
κυριάκος βοργιάς
ντίνος ξαρχάκος
socos
αυτός τον οποίον μισεί ο λαός
είναι ότι ο λύκος για τα τσοπανόσκυλα
το ελεύθερο πνεύμα
ο εχθρός των δεσμών
εκείνος που δεν λατρεύει τίποτα και ζει στα δάση
το να τον κυνηγούν από τη φωλιά του αυτό ανεκαθεν το ονόμαζε ο λαός απόδοση δικαιοσύνης
και πάντα έστελνε εναντίον του τα σκυλιά με τα πιο κοφτερά δόντια
paranoika παρανοικα

https://www.facebook.com/agoriastonilioband

Οι ανερχόμενοι Zagreus είναι μια τετραμελής μπάντα, με βάση τους την Αθήνα. Αν και νεοσύστατο συγκρότημα – δημιουργήθηκαν μόλις το περασμένο καλοκαίρι – η ιδέα προϋπάρχει εδώ και δύο χρόνια. Τα μέλη του ετοιμάζουν για την παρθενική τους εμφάνιση, heavy rock χοές και σπονδές αφιερωμένες στον θεό Διόνυσο τον Ζαγρεύς, που αποτελεί και την έμπνευση για το όνομά τους.

https://www.facebook.com/Zagreusband

151