NITRODRIVE: “Re-evolution”

Το γεγονός πως είναι Σουηδοί δίνει τη σιγουριά της καλής παραγωγής και μια πιθανότητα παραπάνω, για τεχνική αρτιότητα.

Δεν τους δίνει όμως, προβάδισμα δημιουργικότητας ή πρωτοτυπίας.

Αν λοιπόν, σας αρέσουν οι Backyard Babies και οι Hardcore Superstar, θα ευχαριστηθείτε τους Nitrodrive, που ήδη με το ντεμπούτο τους album, “Survival of the Fittest” έχουν κάνει μπαμ στην Σουηδική αγορά που έχει μια ροπή πάντοτε προς το αποκαλούμενο sleaze rock.

Έχουν ήδη περιοδεύσει με τις Crucified Barbara και τους Hardcore Superstar κερδίζοντας κόσμο και εκτός Σκανδιναβίας και με αυτό το δεύτερο album θέλουν να κερδίσουν και τα δικά μας αυτιά.

Οι ταχύτητες είναι σε γενικές γραμμές γρήγορες, με ροκενρολάδικα κιθαριστικά σόλο και καλές ρυθμικές φόρμες, με έναν τραγουδιστή που τα πάει πολύ καλά και είναι άνω του μετρίου καθαρά, παραμορφώνοντας όταν κολλάει τις συχνότητες του.

Ξεχώρισα τα κομμάτια “Back To Stay”, “Someday” και “Woman”, αλλά σε γενικές γραμμές, έχουμε να κάνουμε με έναν πέραν του αξιοπρεπούς, high energy hard rock δίσκο.

Διασκεδαστικό, ανεβαστικό, αλλά όχι κάτι που δε θα σε κάνει να το ξεχάσεις.

476

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.