Santacore is Coming to Breakdown Vol. 3: Στο Κύτταρο 22 Δεκεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Το Santacore επιστρέφει δυναμικά για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά 22 Δεκεμβρίου αυτή τη φορά στο Κύτταρο και με 6 δυνατές μπάντες.

Οι Erased, Me είναι μια ανερχόμενη τετραμελής metalcore μπάντα έτοιμη να κάνει την πρώτη της εκρηκτική εμφάνιση στο φετινό Santacore. Φροντίστε να είστε από νωρίς στο live και δεν θα το μετανιώσετε.

Bleeding Demise, μια πενταμελής deathcore μπάντα που μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τη σκηνή, θα κάνουν το comeback τους στο Santacore. Στο δρόμο είναι το clip που θα κυκλοφορήσουν με νέο single. So, bitches be ready for some heavy breakdowns!

Οι τετραμελείς Rectifire, απο τον Πειραιά, ξεκίνησαν σαν αρχική ιδέα στα μέσα του 2012. Το βασικό line-up ολοκληρώθηκε στα μέσα του 2013. Το είδος μουσικής τους αποτελείται απο metal με πολλά στοιχεία electro και η πρώτη επίσημη δουλειά τους , ενα EP με 4 κομμάτια , κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2014. Στις 22 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσουν στο κύτταρο, κομμάτια απο την πρώτη τους δουλειά καθώς επίσης και ακυκλωφόρητο υλικό απο τον επερχόμενο δίσκο τους.

Οι Witness Apathy είναι μια πενταμελής metalcore/hardcore μπάντα, η οποία με σχεδόν 1 χρόνο ζωής στην σκηνή έχει καταφέρει αρκετά πράγματα! Από μια θέση στο Rockin Αthens Festival στο Αν Club μέχρι και στο Release Party του Single τους “Αlaska” στο Κύτταρο. Με το πρώτο τους live στο Santacore Vol.2 τώρα λαμβάνουν μέρος και στο 3ο δυνατότεροι και με περισσότερη εμπειρία έτοιμοι να δείξουν από τι είναι φτιαγμένοι!

Οι Glance Of Medusa είναι μια εξαμελής metalcore μπάντα. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους single “Open Your Eyes” ακολούθησε απουσία αρκετών μηνών αλλά πλέον έχουν επιστρέψει και έχουν φροντίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο EP τους.

Οι MindThreat είναι ένα metal συγκρότημα με έδρα την Αθήνα το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε το πρώτο EP τους ‘Amidst your Bloodlines’ όπως και το πρώτο video clip τους ‘Not your Fate’ έγινε διαθέσιμο στο YouTube το οποίο και δέχτηκε πολύ καλές κριτικές απο διάφορα webzines και άλλους φορείς. Μετά απο διάφορα live στην Αθήνα οι MindthreaT έλαβαν μέρος στο Wacken Metal Battle Greece 2012 στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας στο μεγαλύτερο metal festival του κόσμου, Wacken Open Air. Εκεί μοιραστήκανε τη σκηνή με παγκοσμίου φήμης συγκροτήματα όπως οι Machine Head, In Flames, Amon Amarth, Testament, Sepultura, Six Feet Under, Darkest Hour, Suicide Silence, Unearth, Dark Funeral, Moonspell, Decapitated, Dimmu Borgir, Opeth, OverKill, Dead By April και Sylosis.
Το συγκρότημα μπήκε στο στούντιο το Σεπτέμβρη του 2012 για να ηχογραφήσει τη νέα του δουλειά, το EP “Where The Lights Are Dead” το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013. Για την προώθηση του υλικού, δημοσιεύτηκε ένα studio video για το “Deeper Than Scars” και ένα video clip για το “Under The Surface”, τα οποία δεχτήκανε πολύ καλές κριτικές. Το καλοκαίρι του 2014 βρήκε τους MindthreaT να εμφανίζονται στο Total Metal Festival της Ιταλίας δίπλα σε τεράστια ονόματα ακόμα μια φορά όπως οι Behemoth, Kreator και Annihilator καθώς και ως support στο live των Comeback Kid στη Θεσσαλονίκη. Για το 2015 έχουν ήδη ανακοινωθεί δύο festival στα οποία θα εμφανιστούν οι MindthreaT, το Aggressive Music Festival Open Air στην Τσεχία και το Carpathian Alliance Open Air στην Ουκρανία.

Show starts : 19:00
Ticket : 5e

143