THE DECEMBERISTS: Ακούστε το νέο τους κομμάτι

Οι indie rockers από το Portland, The Decemberists κυκλοφορούν το νέο τους album “What A Terrible World, What A Beautiful World” στις 20 Ιανουαρίου.

Τέσσερα χρόνια μετά το “King is Dead”, επιστρέφουν με νέες μελωδίες όπως το “Make You better”, που ακούτε παρακάτω.

Ακολουθεί η tracklist.

1. The Singer Addresses His Audience
2. Cavalry Captain
3. Philomena
4. Make You Better
5. Lake Song
6. ‘Till The Water’s All Long Gone
7. The Wrong Year
8. Carolina Low
9. Better Not Wake The Baby
10. Anti-Summersong
11. Easy Come, Easy Go
12. Mistral
13. 12/17/12
14. A Beginning Song