FULL OF HELL: “Full Of Hell & Merzbow”

Όταν αντίκρισα το όνομα Full Of Hell, ίδρωσα. Δεν είναι το φόρτε μου το grindcore αφού! Όμως ακολουθούμενο από αυτό των Merzbow, με έφερε σε θέση να θέλω να εξερευνήσω.

Εύκολο πράγμα αν σκεφτεί κανείς τη μικρή διάρκεια του (μόλις 23 λεπτά) και έτσι δε θα προλάβω να βάλω ζουρλομανδύα!

Έλα όμως που, το grind είναι σε τέτοιο σημείο που δεν με κάνει να θέλω να σπάσω τα ηχεία μου και να γλιτώσω και η ψυχασθενής προσθήκη των noise Merzbow το κάνουν ακόμα πιο περίεργα ανεκτό.

Τρίτη ολοκληρωμένη δουλειά για το κουαρτέτο από το Maryland, που στην προκειμένη αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του βιρτουόζου της Noise μουσικής, γιαπωνέζο Masami Akita, ή αλλιώς Merzbow, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο να συνεργάζεται με διάφορους extreme metal μουσικούς (βλ. Boris).

To grindcore των F.O.H. περικλειόμενο από το θόρυβο του γιαπωνέζου, περνάει από drone μονοπάτια και επανέρχεται επιτιθέμενο στα καημένα σου αυτιά (τρανό παράδειγμα το “High Fells”).

Αν είστε ακόλουθοι του Merzbow, θα γουστάρετε τα μάλα, αν είστε των F.O.H. θα ακούσετε τους φίλους μας σε διαφορετικό κόλπο, αν είστε hard rockers, επενδύστε καλύτερα σε καμιά λακ για τα μαλλιά γιατί αυτό θα σας γυρίσει τα άντερα.

Τέλος, το εξώφυλλο είναι ότι πιο ταιριαστό του περιεχομένου!

516

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.