WISH UPON A STAR // BANDAGE // 10 TO GO // SATELIGHTS: Στο An Club 7 Νοεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Tην Παρασκευή 7 Νοέμβρη τέσσερις μπάντες της σύγχρονης ελληνικής πανκ ροκ πραγματικότητας συναντιούνται στο ΑΝ Club της Αθήνας για ένα πανκ ροκ υπερθέαμα, από αυτά, που πλέον σπανίζουν στην πόλη. 

Wish Upon a Star
Η τετραμελής μπάντα από την Αθήνα με αναφορές στην σύγχρονη αμερικάνικη μελωδική πανκ ροκ σκηνή ολοκλήρωσε πριν λίγους μήνες την τέταρτη κατά σειρά ευρωπαϊκή περιοδεία της και ετοιμάζει την επόμενη κυκλοφορία στα χνάρια του τελευταίου LP της “Something To Hold Onto” το 2015.  

www.facebook.com/wishuponastarband
www.wishuponastar.bandcamp.com
www.youtube/user/Wuasband 

Bandage
Οι Bandage είναι μία μελωδική skate punk μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2010. Έχουν κυκλοφορήσει ένα ep/cd, ένα εφτάρι και μόλις πρόσφατα τον full length δίσκο τους με τίτλο “North by Northeast”.

www.facebook.com/bandagepunkrock
www.bandageband.bandcamp.com
www.youtube/user/bandagepunkrock

10 To Go
Οι 10 To Go παίζουν punk rock στα υπόγεια της Λάρισας από τα τέλη του 2011. Με ένα ομώνυμο EP στα μέσα του 2012 και το πρώτο τους full length “All in something failed” τον Απρίλη του 2014 ξοδεύουν τα λίγα τους χρήματα για να παίξουν σε οποιοδήποτε υπόγειο μπορούν εντός και εκτός Ελλάδας.

www.facebook.com/10TOGOBAND
www.10togoband.bandcamp.com/music
www.youtube.com/user/10TOGOBAND

Satelights
Η καλύτερη “καινούργια παλιά” μπάντα της Αθήνας, μετά την κυκλοφορία του πρώτου της EP “Strings + Sticks” και έχοντας αποδείξει τις δυνατότητές της στο κοινό της πρωτεύουσας με πολλές εμφανίσεις, ετοιμάζεται για την επόμενη δισκογραφική της κίνηση και τον πρώτο της full length δίσκο.

www.facebook.com/Satelightsbandgr
www.soundcloud.com/satelights-1
www.youtube.com/user/Satelightsbandgr

An Club – Σολωμού 13-15, Εξάρχεια – Αθήνα
Έναρξη: 21.00
Είσοδος: 5 Ευρώ

123