MONSTER MAGNET: Νέο video clip

Οι Αμερικάνοι Monster Magnet επιστρέψουν με το νέο τους album, στις 18 Νοεμβρίου.

Με τίτλο “Milking the Stars: a re-imagining of Last PAtrol”, θα έρθει κοντά μας μέσω της Napalm Records, με την παρακάτω tracklist.

01. Let the Circus Burn
02. Mindless Ones 68′
03. No Paradise For Me
04. End of Time (B-3)
05. Milking the Stars
06. Hellelujah (Fuzz And Swamp)
07. I Live Behind The Clouds (Roughed Up And Slightly Spaced)
08. Goliath Returns
09. Stay Tuned (Even Sadder)
10. The Duke (Full On Drums N Wah)
11. Last Patrol (Live)
12. Three Kingfishers (Live)

Δείτε παρακάτω το νέο τους video clip για το κομματι “The Duke”.