ΑΡΝΑΚΙΑ: Ζωντανά στο Κύτταρο το Σάββατο 1η Νοεμβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΑΡΝΑΚΙΑ
Αρνάκια η επιστροφή !!!
Με μεγάλη  χαρά υποδεχόμαστε μια από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές μπάντες του χωροχρόνου της ελληνικής ροκ σκηνής.

Από τα βάθη των 80s, στη κορύφωση των 90s και μια «άνω τελεία» που πήρε πάνω από μια δεκαετία για να ξεκλειδώσει, τα Αρνάκια: Δημήτρης Παπαθεοφίλου μπάσσο – φωνή (ιδρυτικό μέλος), Φίλιππος Παππάς (κιθάρες 1984-1987), Χάρης Παπασιδέρης (κιθάρες 1988-2000) και στα τύμπανα ο Θεοδόσης Τσατσαρώνης, επιστρέφουν όχι για να δρέψουν το μύθο τους αλλά για να ισιώσουν μια πορεία γεμάτη δύσκολες στροφές και εμπόδια η οποία άφησε κληρονομία σπουδαία τραγούδια που επιβίωσαν -μόνο- με την αξία τους και  σημάδεψαν όλους όσους ψάχνουν την αλήθεια και την έμπνευση για να εκφραστούν.

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου όλοι αυτοί που τους χαρήκαν τόσο λίγο και ακόμα περισσότερο αυτοί που δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των ζωντανών εμφανίσεων τους, θα αποζημιωθούν με τον καλύτερο τρόπο….
«Σκότωσε το Μπάτσο – Ο κακός σου εαυτός» «Κάνεις δε μπορεί»  «Αρχίζω να χάνω την υπομονή μου» «Ζεις για να πεθάνεις» «Φωτιά στο εργοστάσιο» «Έρχεται το τέλος»

Η πανκ-ροκ σκηνή στα καλύτερα της,
…Αρνάκια live στο Κύτταρο!!!!!!!!

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 7€
ΜΠΥΡΑ: 3€ ΠΟΤΟ: 5€

Δισκογραφία:
Στο Στόμα Του Λύκου (1993)

Αρνάκια (1999)

72