AC/DC: Εξώφυλλο και νέο κομμάτι των rock θρύλων

Οι AC/DC  επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ «Rock Or Bust” που θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου.

Το “Play Ball” είναι το πρώτο single. 

To “Rock or Bust” έρχεται 6 χρόνια μετά το “Black Ice” που πούλησε πάνω από 8 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως, και περιέχει 11 ολοκαίνουργια κομμάτια. Το “Rock or Bust” έχει ένα ιδιαίτερο 3D εξώφυλλο, που καθώς το κοιτάζεις από διαφορετικές μεριές, βλέπεις το λογότυπο του συγκροτήματος να εκρήγνυται. Το εξώφυλλο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2014 στο Warehouse Studio, στο Βανκούβερ, με τους Brendan O’Brien και Mike Fraser στην παραγωγή και τη μίξη, αντίστοιχα. 

Το “Rock or Bust” είναι το πρώτο άλμπουμ στη 40χρονη ιστορία τους, χωρίς τη συμμετοχή του Malcolm Young στις ηχογραφήσεις. Νωρίτερα, μέσα στη χρονιά είχαν ανακοινώσει πως για λόγους υγείας, ο Malcolm θα έκανε ένα διάλλειμα. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο Malcolm δε θα μπορέσει να επιστρέψει στην μπάντα. Οι AC/DC θα βγουν σε παγκόσμια περιοδεία το 2015. Ο ανιψιός των ιδρυτικών μελών Angus και Malcolm Young, Stevie Young ήταν αυτός που έπαιξε κιθάρα στο δίσκο και θα συνοδεύσει και την μπάντα στην περιοδεία. 

Ακολουθεί η tracklist.

Rock or Bust
Play Ball
Rock The Blues Away
Miss Adventure
Dogs of War
Got Some Rock & Roll Thunder
Hard Times
Baptism By Fire
Rock the House
Sweet Candy
Emission Control

141