WITNESS APATHY live release show: 2 Νοεμβρίου στο Κύτταρο

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00
Εισιτήρια: 6 ευρώ
Ημερομηνία: 2/11/2014/
Χώρος: Κύτταρο Live Club

Special event: Halloween Party
Λίγες μέρες μετά το Halloween αλλά αυτό δε σημαίνει πως το πνεύμα του έχει φύγει! Έχετε δει ποτέ Βαμπίρ να μπαίνει σε mosh? Σκελετό να κάνει two-step σαν να μην τρέχει τίποτα? Τώρα, θα δείτε. Όλοι μπορούν να έρθουν ντυμένοι με τη στολή της επιλογής τους, Προφανώς, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Witness Apathy
Οι Witness Apathy είναι πενταμελής Metalcore/Hardcore μπάντα από την Αθήνα. Στο συγκεκριμένο event, θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του πρώτου τους single με τίτλο ‘Alaska’, καθώς και τον ένα χρόνο της μπάντας. Ελάτε και γίνετε μάρτυρες σε όλα τα απίθανα σκηνικά που λαμβάνουν χώρα σε κάθε τους εμφάνιση!

Deeds Not Words
Οι Deeds Not Words είναι μια πενταμελής Djent μπάντα από την Αθήνα. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το ‘Pentect’, το πρώτο single από το επερχόμενο EP τους. To νέο τους line-up σε συνδυασμό με το ανανεωμένο τους ήχο, δημιουργούν τη συνταγή για μια εμφάνιση που αναμένεται από πολλούς!

Glance of Medusa
Οι Glance of Medusa είναι μια εξαμελής Metalcore/Post-Hardcore μπάντα από την Αθήνα. Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου single τους ‘Open Your Eyes’ (το οποίο αγαπήθηκε αμέσως από τους fans), διάφορες αλλαγές στο line-up και άλλες υποχρεώσεις οδήγησαν σε μια μακρά απουσία της μπάντας, η οποία πλέον έρχεται στο τέλος της μ’αυτήν τους την εμφάνιση!

CurseAsGift
Οι CurseAsGift είναι μια πενταμελής Metalcore μπάντα από την Αθήνα. Αυτήν την περίοδο, ηχογραφούν τα πρώτα τους κομμάτια τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Όσοι από εσάς έχετε παρευρεθεί σε εμφανίσεις τους στο παρελθόν, ξέρετε τι να περιμένετε απ’αυτούς!

IsawU
Οι IsawU είναι πενταμελής Metalcore μπάντα από την Αθήνα.  Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους με τίτλο ‘Dreaming But ΕDead’ για το οποίο διοργάνωσαν ένα πολύ επιτυχημένο release party! Πλέον, θεωρούνται από τους παλιούς της σκηνής και δίκαια, καθώς μας έχουν χαρίσει πολλές ιδιαίτερες στιγμές μέσα από τις εμφανίσεις τους!

Do As Promised
Οι Do As Promised είναι μια πενταμελής Post-Hardcore μπάντα από την Αθήνα. Τα γυναικεία καθαρά φωνητικά τα οποία χαρακτηρίζουν τον ήχο τους, θα δώσουν μια διαφορετική νότα στο live! Θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν το party και με την ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή, σίγουρα θα βάλουν τα θεμέλια για ένα πολύ δυνατό live!

182