FLYLEAF: “Between the Stars”

Οι Flyleaf επί Lacey Sturm εποχής κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους στο διάστημα οκτώ χρόνων, τα οποία παρουσίασαν καλοδουλεμένες και μοναδικές female fronted rock μουσικές. Αυτή η εποχή όμως τελείωσε.

Το “Between the Stars”, αυτή την φορά με την Kristen May πίσω από το μικρόφωνο, κυκλοφόρησε στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα που έχει δουλέψει ποτέ η μπάντα. Πράγμα εντυπωσιακό, μιας και κατάφεραν μέσα σε ενάμισι χρόνο να βρουν την κόπια της παλιάς τους τραγουδίστριας (τόσο σε φωνή, όσο και εμφάνιση), αλλά και να γράψουν ορισμένες πολύ radio friendly συνθέσεις.

Αυτό που δεν κατάφεραν ήταν να αντικαταστήσουν το συνθετικό ταλέντο και την αύρα της Sturm, οδηγώντας έτσι την δισκογραφική τους πορεία σε έναν άκρως επιφανειακό δίσκο χωρίς ψυχή, αλλά αντ’ αυτού με τυποποιημένα τραγούδια στο χιλιοπερπατημένο μονοπάτι του ιδιώματος.

Ο τέταρτος δίσκος των Flyleaf δείχνει το νέο πρόσωπο της μπάντας, το οποίο δεν θα καταφέρει να ικανοποιήσει τους μεγάλους του οπαδούς μια και υστερεί σε ότι αυτοί βρήκαν καταφύγιο.

512