Rockway gr

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

Παναγιώτης Σπυρόπουλος

PRETTY WILD: “Interstate 13”

Ομολογώ πως δεν πάει καιρός που είχαμε να λάβουμε σημαντικά μαντάτα από το χώρο της AOR σκηνής και μάλιστα από την Σκανδιναβική χερσόνησο, μιας και το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία γενικότερη αναζωπύρωση, όμως τα πιο πρόσφατα κατέφθασαν κάπως αναπάντεχα, ως κεραυνός εν αιθρία. Οι Pretty Wild μπορεί να μη μας λένε πολλά, κυρίως στα μέρη μας για τις δεξιότητές τους στο μελωδικό hard rock ιδίωμα, αλλά με το που καταπιαστούμε με την πάρτη τους, σίγουρα δε θα μείνουμε ασυγκίνητοι, οπαδοί ή μη του συγκεκριμένου είδους.

HANGARVAIN: “The Great Machine”

To “The Great Machine” είναι η τέταρτη δισκογραφική δουλειά των Ιταλών hard rockers Hangarvain, έπειτα από ένα EP και δύο albums από το 2013 που δραστηριοποιούνται στο χώρο, και (δικαίως) συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα σχήματα της γείτονος στην ανεξάρτητη σκηνή.

Templefest D2: Poem, Hypnotic Nausea, Church Of The Sea, Between Sky And Sea (27/12/2019) Temple

Δεύτερη μέρα για το Templefest, με το Χειμώνα εν Αθήνας να αρχίζει δειλά δειλά να δείχνει τα δόντια του και ίσως η βραδιά με το πλέον δυνατό line up και προεξέχοντες τους Poem (βεβαίως βεβαίως), αλλά και με σχήματα που εντυπωσιάσαν κι αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη όπως θ’ αναλύσουμε στην συνέχεια.

TEMPLEFEST 2019: DAY 2

Δεύτερη χρονιά για το Temple Fest (έπειτα από ένα άκρως επιτυχημένο 1ο) κι εφόσον δεν έχω τη δυνατότητα να το ακολουθήσω όλες τις μέρες (πολύ θα το επιθυμούσα!), επέλεξα τη δεύτερη ως την πλέον βολική, και από την άλλη το line-up απέπνεε έναν αέρα heavy prog-κατάνυξης που ως ακροατής είχα την ανυπέρβλητη ανάγκη να βιώσω μέσα στις γιορτές. Με τους Poem headliners, τους ιδιαίτερους Hypnotic Nausea ν’ ακολουθούν και το καρέ να συμπληρώνεται με την ατμοσφαιρικότητα των Church of the Sea και των Between Sky and Sea, δε θα είχα και πολλούς λόγους να με κρατήσουν σπίτι (Δείτε το δελτίο τύπου του Temple Fest για όλες τις μέρες ΕΔΩ).

Caravan Of Shadows Festival Vol II (Συνέντευξη Τύπου)

Σ’ ένα πολύ εγκάρδιο κλίμα στο φιλόξενο χώρο του Bock Beer Restaurant στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 23 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα, δόθηκε η συνέντευξη τύπου για το Caravan Of Shadows Festival Vol II, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίλιον Plus (δελτίο τύπου) την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

MIND RIPPLE: “Mirror Stage”

Οι Mind Ripple είναι ένα Αθηναϊκό σχήμα που δραστηριοποιείται τα τελευταία δέκα περίπου χρόνια στην alternative rock σκηνή, αρχικά ως cover band, που ξεκίνησε παίζοντας είτε unplugged είτε full-band σε live στέκια της Αθήνας. Έπειτα από αρκετούς πειραματισμούς και ελάχιστες αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση, προέκυψε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το “Disconnected” (2015), όπως ονομαζόταν και η μπάντα εκείνη την περίοδο.

SPY # ROW: “Blood Brothers”

Τις παλιές τις εποχές χαζεύαμε με τις ώρες στα δισκάδικα, κι ανάμεσα στα βασικά μας κριτήρια για να σταθούμε ιδιαίτερα σε δίσκο, πέρα από το είδος της αγαπημένης μας μουσικής, αποτελούσε το όνομα της μπάντας και το εξώφυλλο. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σίγουρα θα υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις να προσπεράσουμε ένα σχήμα εν ονόματι SPY # ROW, κι επιπλέον στο εξώφυλλο της ντεμπούτο τους δουλειάς, “Blood Brothers”, ν’ απεικονίζονται 3 αγκαλιασμένοι πιτσιρικάδες. Ίσως στις μέρες μας, το συγκεκριμένο πακετάκι, να φαντάζει επίσης παρωχημένο.

Subscribe to this RSS feed

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version