NACHTMYSTIUM: “The World We Left Behind”

Φέτος έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ακόμα μια δουλειά ενός εκ των πιο αξιοπρόσεκτων συγκροτημάτων του extreme metal ήχου.

Στο νέο album λοιπόν των Nachtmystium βρίσκουμε ένα στιχουργικό τέλος του κόσμου και μια ολοκληρωτική καταστροφή. Όπως θα ήταν αναμενόμενο, οι συνθέσεις υποστηρίζουν την γενική θεματολογία του δίσκου με καταιγιστικούς death ρυθμούς, περιστασιακές black μεσαιωνικές μελωδίες και πολύ πολύ βρώμικα φωνητικά.

Το τεχνικό παίξιμο στις κιθάρες δίνει ζωή στις μεγάλες και άνω των πέντε λεπτών συνθέσεις του “The World We Left Behind”, προσθέτοντας χρώμα στην μουσική με έναν περισσότερο heavy τρόπο. Στην ολότητα του δίσκου, η σκοτεινή ατμόσφαιρά καταφέρνει να αποτυπωθεί χωρίς να παρουσιάζει αισθήματα αρνητισμού ή αδυναμίας, κρατώντας έναν αρκετά δυναμικό και σίγουρο χαρακτήρα.

Οι Nachtmystium παραδίδουν ένα κεφάλαιο από την δισκογραφία τους με δική του αρχή, δική του μέση και δικό του τέλος. Αποτελεί ένα μεμονωμένο blackened death metal εγχείρημα, και ως “The World We Left Behind” προσφέρει μια καλοδουλεμένη και έξυπνη επιλογή στους ακροατές.

454