KRAUSE: “The Ecstasy Of Infinite Sterility”

Οι Krause είναι μια έντονη γνωριμία για τον εγκέφαλο σου. Κινητοποιεί πλήθος αισθητηρίων σημείων του που τον γυμνάζουν με την ένταση και την αγνή πολυπλοκότητα ρυθμών και μελωδιών.

Μια όμορφη συνύπαρξη sludge, punk και noise rock, σε ένα στυλ το οποίο έχουν διδάξει μπάντες σαν τους Neurosis, Jesus Lizard και Unsane, το οποίο προτείνεται ανεπιφύλακτα σε μουσικά “σχιζοφρενείς”.

Το “The Ecstasy Of Infinite Sterility” είναι η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά του κουαρτέτου της συμφοράς, που απαρτίζεται από μέλη που έχουν θητεύσει σε Progress of Inhumanity, Rita Mosss, Straighthate κλπ. οπότε είναι διασφαλισμένη η διασκέδαση όλων των τροφίμων του sludge/noise φρενοκομείου.

Σε ένα κλίμα λοιπόν, παρόμοιο με εκείνο των εξαιρετικών Whores, οι Krause με το μπάσο να σου πατάει τις φλέβες προσφέρουν 32 λεπτά βίαιης μουσικής. Η παραγωγή αναδεικνύει τις κρυφές γωνιές της μαύρης ψυχής των Krause, οι οποίοι μπορεί να μην κάνουν κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο σαν κίνηση, αλλά η μίξη των περίεργων τους επιρροών, σίγουρα δεν σκαλώνει σε κάποια πεπατημένη οδό. Η βόλτα με τους Krause είναι off-road!

Αν είσαι απλός άνθρωπος, όχι μυημένος στον “σκληρό” ήχο, μπορείς να βρεις αλλού την απλότητα. Ντόλτσε βίτα δεν πουλάνε. Μονάχα περιφρόνηση για τον κόσμο και απόγνωση!

Έχω γίνει ήδη φανμπόϋ εγώ! Οι ζωντανές τους εμφανίσεις με έπεισαν για αυτό. Τα albums είναι ένας λόγος ακόμη για να τους αγαπώ.

https://www.facebook.com/krause666/

598

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.