BLUES WIRE: Ζωντανά στο Κύτταρο στις 27 Δεκεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
BLUES WIRE Live
@ the «Blues Christmas Jam» !!
 
Special Guest:
JENNIE KAPADAI ~ SAKIS DOVOLIS TRIO

Η κορυφαία μπλουζ μπάντα της χώρας (και όχι μόνο) κάνει στάση στην Αθήνα, στο Κύτταρο στην καρδιά των Χριστουγέννων και μοιράζει απλόχερα καυτά σόλα, πηγαίες ερμηνείες και βραχνές μπλουζ ιστορίες σε ένα Jam μέχρι τελικής πτώσης..!!

Στις 27 του Δεκέμβρη η παρέα και η βραδιά θα είναι ..μεγάλη !! Μαζί τους…

Η Τζένη Καπάδαη !! Η σπουδαία ..λευκή ερμηνεύτρια με τη «μαύρη» φωνή επιστρέφει στο Κύτταρο για να προκαλέσει ξανά τις αισθήσεις μαςκαι να αποθεωθεί όπως πάντα!!

Sakis Dovolis Trio !!

https://www.youtube.com/watch?v=JZwq3xod4y4

https://www.youtube.com/watch?v=apPQPsAZyg4

Ο Έλληνα “Stevie Ray Vaughan” και η παρέα του, με τις θερμές συστάσεις των Blues Wire,μετά τη Θεσσαλονίκη, έρχεται να ξεσηκώσει και την Αθήνα για πρώτη φορά με το “Blues-Based Rock n Roll” και την «στο κόκκινο» σκηνική τους παρουσία!!

Κυρίες και Κύριοι, σας καλούμε υπεύθυνα να απολαύσετε ..ανεύθυνα, αυτήν την τόσο ευλογημένη παρέα που αβίαστα, χρόνια τώρα, κάθε φορά σαν πρώτη φορά, μας καθηλώνει και μας ξεσηκώνει με τη μοναδική χάρη που «μεταφράζουν» ζωντανά τις δικές τους αλλά και κλασικές μπλουζ και όχι μόνο εμπνεύσεις…!! Για μια μοναδική βραδιά, οπού όλα θα είναι «ανοιχτά», έως ότου αποφασισουμε, όλοι, πάνω και κάτω από τη σκηνή να …πάμε σπίτια μας !!!!!!!
«Save Your Souls at the Blues Christmas Jam» ..!!!

FB Event: 
https://www.facebook.com/events/828373697580614/

Blues Wire ” Locomotive Breath”
https://www.youtube.com/watch?v=wN8h3XUOtsM

Blues Wire – Keep blues alive 
https://www.youtube.com/watch?v=tEE3xZghw24



ΠΟΡΤΕΣ: 22.00  ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 8224134 – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

VIVA.GR:  http://www.viva.gr/
Reload Stores:  https://www.facebook.com/ReloadStores
Seven Spot:  http://www.sevenspot.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου:  http://www.11876.gr/
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία: http://www.evripidis.gr/
Αθηνόραμα:  http://www.athinorama.gr/
Viva Spot Τεχνόπολη:  Δευτ – Σαβ 11:00πμ – 19:00μμ.
Yoleni’s: Δευτ – Κυρ: 12:00 – 20:00.
ΚΥΤΤΑΡΟ www.kyttarolive.gr
(ώρες-συναυλιών, από 27/9)
WIND καταστήματα.

BLUES WIRE
http://www.blueswire.gr/
https://www.facebook.com/BluesWire.page/
Η μπάντα με το παράσημο της «καλύτερης μπλουζ μπάντας στην Ευρώπη»…Πρωτεργάτες του μπλουζ στη χώρα μας με πλειάδα διακρίσεων εντός και εκτός των τειχών, 30+ χρόνια πορείας, πάνω από 10 δισκάρες στο ενεργητικό τους, συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του είδους (John Hammond / Louisiana Red / Katie Webster/ Carey Bell / Dave Kelly Angela Brown / Larry Garner / Dick Heckstall Smith / Al Copley / Guitar Shorty Johnny Mars / Dr.FEELGOOD κ.α
Opening acts σε.. Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush κ.α και συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, μα πάνω απ’ όλα μια μπάντα βιωματική με θαυμαστή συνέπεια και αφοσίωση αλλά και το μοναδικό ταλέντο που τους επέτρεψε να ξεχωρίσουν και εν τέλει να καθορίσουν τα αγαπημένα τους μπλουζ… «Οι Μπλουζ Γουάιρ είναι το καλύτερο συγκρότημα του είδους στην Ευρώπη. Τους αξίζει ν’ ακουστούν στα μεγαλύτερα ακροατήρια»  KATIE WEBSTER

ΣΑΚΗΣ ΝΤΟΒΟΛΗΣ
Ό Σάκης Ντοβόλης με το SD TRIO, έχοντας πλέον στις πλάτες του ένα ολοκαίνουργιο album με την Αμερικανική δισκογραφική “Grooveyard Records” από την Νέα Υόρκη, αλλά και εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα Blues Festivals της Ευρώπης, έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους Blues/Rock κιθαρίστες της ευρύτερης Βαλκανικής περιοχής, με συνεχείς ανοδικές τάσεις. Ο Έλληνας “Stevie Ray Vaughan”, όπως τον αποκάλεσαν οι θρυλικοί Louisiana Red και Νίκος Ντουνούσης, με τους Φώτη Ντοβόλη στο μπάσο και Νίκο Καλύβα στα τύμπανα, παίζουν ένα “Blues-Based Rock n Roll”, συνδυάζοντας το με high energy stage appearance, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ακροατές .

267