DEAF RADIO: Ακούστε ολόκληρο το νέο τους album

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο album των Deaf Radio, με τίτλο “Modern Panic” έχει μόλις κυκλοφορήσει και μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube channel του Stoned Meadow of Doom, που κατά καιρούς έχει αναδείξει αρκετά αριστουργήματα της παγκόσμιας heavy rock σκηνής.

Ακούστε το εδώ:

Deaf Radio- Modern Panic



Το “Modern Panic”, κυκλοφορεί μέσω της ihaveadrum και του εντυπωσιακού εξωφύλλου του έχει επιμεληθεί ο Bewild Brother. Το πρώτο single του δίσκου, “Astypalea” μπήκε πριν λίγο καιρό στην λίστα του Βρετανικού περιοδικού Classic Rock Magazine, ενώ παίχτηκε και στον αέρα του διεθνούς φήμης Αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού KEXP Radio.

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα και το πρώτο video από το “Modern Panic” για το τραγούδι “Animals”. Το video θίγει λεπτά ζητήματα κοινωνικού και φυλετικού ρατσισμού με μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αισθητική.

Deaf Radio- Animals



Το “Modern Panic” είναι διαθέσιμο για παγγελία σε μαύρο και marble gatefolded βινύλιο 180 γραμμαρίων (περιορισμένη διάθεση), σε CD και σε ψηφιακή μορφή στις παρακάτω πλατφόρμες:
• Bandcamp: https://bit.ly/2QlQuZS
• Spotify: https://spoti.fi/377Pv5A
• Apple Music: https://apple.co/33Rx2Z1

► Ολα τα καταστήματα συγκεντρωμένα εδώ: https://linktr.ee/deafradio



Μέσα σε όλα, πρόσφατα ανακοινώθηκε και η πρώτη ζωντανή ημερομηνία, για την παρουσίαση του “Modern Panic” που θα πραγματποιηθεί στο Temple, στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/317tC1T), και ουσιαστικά προλογίζει την επόμενη Ευρωπαϊκή περιπέτεια του συγκροτήματος, για την οποία επίκεινται ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα.



Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές σελίδες των Deaf Radio για όλες τις επόμενες ανακοινώσεις:
• Facebook: https://www.facebook.com/deafradioband
• Instagram: https://www.instagram.com/deaf.radio

340