FULL HOUSE BREW CREW – video interview

Μετά την κυκλοφορία του δεύτερου και εκρηκτικού album “Me Against You” το 2018 και τις σαρωτικές εμφανίσεις του στο πλευρό των Nightstalker , Planet Of Zeus και των Αμερικανών rockers Monster Magnet, το τετραμελές heavy rock συγκρότημα Full House Brew Crew επιστρέφει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Καρζής και η παρέα του πρόκειται να πραγματοποιήσουν πολύ σύντομα μια συναυλία στο Κύτταρο στις 4 Μάιου και να τα ισοπεδώσουν όλα στον διάβα τους.

Μαζί τους σε αυτή την μεγάλη παραγωγή θα είναι οι Potergeist, Broken In A Basement και Serenity Broken. Tο Rockway, που φρόντισε να παραβρεθεί στην προ ακρόασή του δίσκου και να σας μεταφέρει την όλη heavy ατμόσφαιρα που τον διέπει, παράλληλα σας μεταδίδει  και την συνομιλία του Βαγγέλη Καρζή με την Δικαία Οικονομάκη, αυτή τη φορά όμως στις οθόνες σας.



Παρακολουθήστε τη συνέντευξη παρακάτω (κλικ ΕΔΩ αν δεν βλέπετε το video):

281

Avatar photo
About Δικαία Οικονομάκη 83 Articles
Μεταξύ ημέρας και νύχτας η νοσηλεύτρια του περιοδικού απολαμβάνει στον ελεύθερό της χρόνο να ακούει μελωδικές metal μουσικές Σκανδιναβικής προέλευσης που εστιάζουν έντονα στην μελαγχολία και στην ατμόσφαιρα. Βέβαια ποτέ δεν λέει όχι και σε άλλα subgenres της metal μουσικής και στο ευρύ και πολυποίκιλο είδος του rock. Α, και στον καφέ!