BULLET: “Full Pull”

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι BULLET μπήκαν στη ζωή μας με το in-your-face AC/DC στυλ τους. Η μουσική τους απλή, ατίθαση με αρκετό τσαμπουκά και όπως είπα πριν, AC/DC-ίλα μέχρι το κόκκαλο!

Και τα δυο τους προηγούμενα άλμπουμ είναι αρκετά καλά και αναγκαία για κάθε οπαδό του κλασσικού hard rock ήχου! Αυτός ο τσαμπουκάς και η εμμονή για τον κλασσικό ήχο είναι το σήμα κατατεθέν τους χωρίς περιττά πράγματα και φυσικά χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν είναι μέσα στην μόδα η όχι. Έτσι, λοιπόν, φτάνουμε στο σήμερα και στο νέο πόνημα των BULLET το οποίο τιτλοφορείται “Full Pull”.

Μπορώ να πω πως η νέα δουλειά της μπάντας είναι ότι καλύτερο μας έχουν προσφέρει μέχρι τώρα αφού εκτός από τις επιρροές τους από AC/DC οι τύποι έβαλαν λίγη παραπάνω μελωδία, ωριμάσαν μουσικά και μας προσφέρουν αυτόν τον πραγματικά πολύ καλό δίσκο! Το εναρκτήριο τραγούδι “Midnight Oil” κινείται στα μονοπάτια των προηγούμενων δίσκων της μπάντας.

Με το που ‘μπαίνει’ το “Full Pull” αρχίζει το πάρτυ! AC/DC με αναβολικά! Αυτή η σκέψη μου ήρθε με το που άκουσα το συγκεκριμένο άσμα: γρήγορο, ατίθασο και με αρκετή δόση αλητείας σε καθηλώνει. “All Fired Up” και “In The Heat” είναι και τα δύο πολύ ρυθμικά με πιασάρικα ρεφραίν και πολύ καλές ενορχηστρώσεις. Κορυφαία στιγμή του άλμπουμ είναι το δυναμικό “Rush Hour”. Φανταστικός ρυθμός, κολλητικό ρεφραίν, έναν Hofer να τραγουδάει δαιμονισμένα και ένα σόλο βγαλμένο από την κόλαση!

Ακούγοντας το “Full Pull” μπορώ να πω πως μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Με κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Οι τύποι μεγάλωσαν ακούγοντας AC/DC και δεν το κρύβουν, το αντίθετο μάλιστα, προσπαθούν να “αντιγράψουν” τους ήρωες τους με έναν δικό τους τρόπο βάζοντας και την προσωπική τους πινελιά και προσφέροντας μας τελικά ένα σφιχτοδεμένο και πολύ καλό άλμπουμ!

526