WITCH TRAIL: “The Sun Has Left the Hill”

Δύο χρονάκια μετά το εξαιρετικό “Thole” του 2017, μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς και το πρώτο άλμπουμ που άκουσα που συνδύαζε τόσο άψογα το noise rock με black/doom metal, και το νέο άλμπουμ των Βέλγων ήρθε να τους εκτινάξει σε άλλο επίπεδο.

Τι παίζουν τελικά οι Witch Trail; Μαυρισμένο post-metal; Punk-ικο doom; Μεταλλικό noise rock; Η απάντηση είναι όλα τα παραπάνω κα ότι άλλο γουστάρουν, αφού το “The Sun Has Left the Hill” γεφυρώνει στυλ με την ίδια ευκολία που οι Tankard ανοίγουν μπύρες, κρατώντας σαν κοινό παρονομαστή τις βαριές θορυβώδεις κιθάρες και την χύμα διάθεση που με έκανε να τους ξεχωρίσω και παλιότερα.

Θα μου πείτε “Ακόμα ένας δίσκος στυλιστικό υβρίδιο, έχουμε γεμίσει”, και δεν θα έχετε άδικο, αλλά α) ποιο το κακό, και β) οι Witch Trail δεν αναμειγνύουν απλά στυλ αλλά τα ενώνουν και τα κάνουν ένα δικό τους συμπαγές δημιούργημα. Δισκάρα με τα όλα της λοιπόν το “The Sun Has Left the Hill”, με αρκετό ψωμί για να σας κερδίσει είτε είστε οπαδοί των Okkultokrati είτε των Amen Ra είτε των Darkthrone, και ειδικά αν όπως εγώ είστε οπαδοί και των τριών τότε προβλέπεται ο συγκεκριμένος δίσκος να λιώσει στο πικ-απ/cd player/κασσετοφωνο/γραμμόφωνο ή όπου αλλού γουστάρετε.

https://witchtrail.bandcamp.com/

542

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.